Minge metsa, kui lollaka asja otsa komistasin. Lihtsalt oli hetk vaba aega ja vaatasin, et täitsa asjalik tuttav jagab netiväljadel, kuidas 7 päevaga kaalus alla võtta. Avasin, tegin väikse testi, st tegin seal linnukesi ja kribasin numbreid.

Tulemus äratas mind rohkem kui tassitäis kohvi ja on kindlasti tarbitav ka 1 aprillil. Kopin lõigu siia –

Tiina, 48–52-aastaste meeste meelest oleks sinu ideaalkaal 56 kilo. Vastake järgmistele küsimustele ning me koostame täpsed ja lihtsad soovitused, mida tuleb järgida iga päev, et võtta alla 0 kilo.

Kallid haiged inimesed, kes te arvuti abil oskasite niisuguse teksti kokku panna! Mul on sügavalt savi ja suva, mida arvavad minu kehakaalust teised inimesed, ammugi mingid 48-52 aastased mehed. Ma mõtlesin edasi vastata, aga siis jäi mu pilk pidama sellele tekstile. Halloooo…!!! Te koostate mulle täpsed ja lihtsad soovitused, mida ma pean iga päev järgima, et võtta alla 0 kilo???

Minu jaoks kõrgem matemaatika. Kaaludes 55kg, pean ma võtma alla 0kg, et olla mingite meeste arvates ideaalkaalus 56kg…

TULE TAEVAS APPI!

Ja mis põhiline – KÕIK ON ŠOKIS TULEMUSTEST!!! Ooomaigaaad, võtsin nädalaga 6kg alla! Tegelt??? Minge metsa! Minge kõndima ja te võtate alla. Ärge õgige ja te võtate alla. Liikuge ja te võtate alla. Ärge sõitke liftiga, käige jala ja te võtategi alla. Ei mingit šokiteraapiat… Trepist üles, kaalust alla – nii lihtne see ongi.

Ja kellel on magusaisu –  ma tean mida te tunnete – siis proovige punast greipi. Tehke pooleks, keerutage üks pool mahlaks hommikul, teine pool enne und. Võid ka pool sidrunit lisada. Võid ka sutsu mett lisada, törtsu head õli. Tulemus ei tule homme, aga lihtsalt proovi… Mind aitas, paari mu tuttavat toetas ka, ehk sullegi abiks.

 

Ja nüüd ranna poole vut-vut-vut!

Mitte et kaalust seda nulli kilo alla või üles või vasakule või paremale ajada, aga et liikuda, hingata, olla elus ja terve! 

Olge terved!