Kes sa oled?

Ükskõik mis sõnadega ma end kirjeldan ja tutvustan – ükski sõna ei väljenda tegelikult minu päris tõelist olemust. 

Millega tegeled?

Ma tegelen loomisega väga kõrges sageduses. Ma harmoniseerin planeete, galaktikaid. Ma tegelen sageduse tõstmisega.
 
 
 
Kui sa tunned end halvasti, tõsta sagedust. Kui kuskilt valutab – tõsta sagedust. Kui öeldakse halvasti – tõsta sagedust. Kui ümberringi on jama – tõsta enda sagedust. Kõik on energia, meie ka. Ja energia vibreerib igale omasel sagedusel. kui oled madalas energias, siis vibreeridki madalat ja raskelt, ja tõmbab ligi madalaid raskeid energiad. kui tõstad enda sagedust, on kergus, puhtus, armastus saab hakata voolama ja sa tõmbad kõrgemas sageduses endale  ligi kõrgemalt  vibreerivat energiat.
 
 
 
 
See loob seda, et inimene avaneb ja tema seest tulev energia tõmbab ligi seda, mida temal hetkel vaja on, et veel rohkem sageduses tõusta. Ja see omakorda loob hea olemise, kergema elu, lihtsamalt tulevad asjad minuni, mida ma vajan. Seega – tõstes oma sagedust, sa lood enda ellu paremaid võimalusi. Sellega tegelengi. Inimene ei ole siia tulnud vaevlema, vanas sodis kaevama, vaid tundma elust ja endast rõõmu, elama kirega. 
 
Kuidas sa avastasid oma võimed?
 
Minu energiakanalid avanesid täielikult, kui mu elukaaslane lahkus siit reaalsusest. Selsamal hetkel tuli minu sisse kindel teadmine – surma ei ole olemas. Sest ma ju suhtlesin mehega edasi. Seega kanalid avanesid läbi leina, valu. Ei pea kartma madalasse auku kukkunist – see võib olla suurim hüppelaud su arengule. Mis minus toimus, oli see, et kõik kanalid jooksid lihtsalt lahti, tundsin kuidas mööda keha kõik energiakanalid avanesid.  Ma nägin reaalselt, kui mu kolmandasse silma ja südamekeskusesse tekkis avar valgustoru. Ja info hakkas voolama lihtsalt – nt sõitsin autoga ja tuli selge sõnum – nurga tagant keerab ette jalgrattur. Jõuan nurgani ja tulebki ette. Kõik lahenes turvaliselt, mõlemad sõitsime aeglase kiirusega ja asi lõppes hästi. 
 
Ma nutsin kolm päeva peale mehe surma, ma olin segaduses. Toimisin nagu siil udus – kirjutasin kõik üles, mida pean tegema, pärast tõmbasin nimekirjast maha selle, mis tehtud. Ma olin nagu  vati sees. Siis otsustasin sõita maale ja ma ei saanud nutta autot juhtides. Kui jõudsin maale, oli niiske, sääsed pinisesid, oli maikuu.. seisin metsas ja kõik vajus minu pealt äkki maha, kogu mu raskus ja lein. Mul hakkas kerge. Sain uue hingamise. 
 
Kui sinult keegi ära võetakse, siis antakse sulle ALATI midagi vastu. Sul on vaja osata seda lihtsalt märgata ja seda aktsepteerida. Minul avanesid energiad ja tajud. Ma ei teadnud vaimsest arengust väga palju, polnud käinud ühelgi loengul, olin vaid õppinud muutma oma mõtteid positiivseks. Aga tol hetkel kui kolmas silm avanes, ma lihtsalt ütlesin endale – See on nüüd nii! Järjest – kõik asjad, mis minuga toimusid, kordasin – see on nüüd nii!, teadmata, mida see täpsemalt tähendab. Ma lihtsalt usaldasin seda  suurt muutust ja avanemist. Minus tekkis suur vajadus rohkem teada saada, õppida. Käisin kursustel ja õppisin mõned kätega tervendamise viisid. Hakkasin ennast tervendama ja siis avastasin, et saan teisi ka aidata.
 
 
 
Teadlikkuse saavutasin ma mitte inimeste juhendamisel, vaid valgusolendite toel ja juhtimisel. Esimene, kellega ma kontaktisain, oli peaingel Miikael ja loomulikult leedi Gaia ehk Maaema. Järjest tuli juurde valgusolendeid, peaingleid, Meistreid, kes minuga tööle hakkasid. 
 
Mul toimusid kodus võimsad tseremooniad ja valgusseansid. Ma suhtlesin väga paljude valgusolenditega , kes mind puhastasid ja aktiveerisid valguskoode. Ja üsna pea paluti mul meie planeeti tervendada ja puhastada oma armastusega. Ma alguses punnisin sellele ikka väga vastu, et mis mina ja tervendama. Terve maailm võimsaid tervendajaid täis, minge paluge neid. Aga mulle tehti kohe selgeks, et minul on just sellise sageduse ja mustriga armastus mis sobib selleks kõige paremini. Ja edaspidi harmoniseerisin juba teisi planeete ja galaktikaid.
 
 
 
2012 a toimus täielik ärkamine. Nägin, kuidas mu füüsiline süda jooksis verest tühjaks, muutus mustaks, vajus kokku.  Ma usaldasin kõike, kogu seda protsessi, mis minuga toimus. Sealt seest sündis kristalliline valgussüda, mis säras ja kiirgas, tal oli ülikõrge sagedus. Süda ei löönud, ta sumises kõrgsageduslikult. Kehalt lendasid korgid eest  nagu veinipudeli korgid ja minu seest kiirgas välja valgust. mis lahustas kogu mu vana keha, muutusin valguseks. 
Ma suhtlesin koguaeg valgusolenditega. Nii kodus kui tööl. Ma ei saanud kohe aru, miks ma saan nendega suhelda ainult kodus ja tööl. Hiljem sain aru – selleks on vaja väga kõrget sagedust, et nendega suhelda – mul oli kodus juba loodud kõrgem sagedus ja ka tööl, et ma saaksin seal üldse olla. 
 
 
Kuidas luua kõrgemat sagedust?
 
Ma hakkasin valgusega mediteerima, avasin enda sees valguse. Sain aru, et sagedus on see, mis loeb ja valgus loob väga kõrget sagedust. Mediteerides avardasin südame keskust. Mõistsin, et armastuse kaudu käib areng ja liigub info ja kõrgemad asjad tulevad minuni läbi armastuse. Mediteerisin iga päev. Minu sisse tekkis rahu ja usaldus ja hirmud lahustusid. Ma mõistsin, et siin Universumis ei ole mitte kedagi ega midagi, mis saaks mind hirmutada või hävitada. Ma sain täieliku ühenduse enesearmastusega, armastus voolas minu seest välja ja täitis mind üleni. Mida kõrgemas sageduses sa oled, seda puhtam on sinu armastus. Ja mida puhtam on sinu armastus, seda lihtsam ja mõnusam on elu, sest mitte miski ei häiri ega sega sind. Kõik lihtsalt on nii nagu on. MA loon KÕIKI muutuseid ARMASTUSEGA.
 
 
Merle, mis on armastus?
Armastus on kõikehõlmav avatud olek, täielik jaatamine. Kui energia voolab, siis ongi armastus. Kõiges on armastus, tihti on ta kinni, uinuvas olekus. Mina ainult puudutan oma täiusliku armastusega sind, sinu armatust, et sinu armastus saaks avaneda ja toimida sinu kõrgemaks hüvanguks. Ma puudutan sind ja jälgin, mis sinus toimub. Ma ei puuduta sind füüsiliselt. See ongi minu töö – armastusega puudutada. Armastus loob harmooniat ehk tasakaalu kõiges.
 
 
 
Kuidas armastus inimese sees välja näeb? Kuidas sina teda näed? Kas ta suhtleb sinuga? 
 
Mina näen armastust imelise mustrina. Tihti on ta kokku vajunud, auklik, kive täis, arg, suletud või seina taga peidus. Ma paitan teda oma armastusega ja siis juhtuvad imed – ta avaneb ja loob inimesele täiesti uue hingamise siin elus.
 
Kas sa teed ka individuaalseansse ja kuidas saab sinuga ühendust?
 
Teen muidugi, teen hetkel kindlat seanssi – inimese kristallstruktuuri aktiveerivat seanssi, mis on täielik restart inimesele  kõrgematesse energiatesse ühendumiseks. Sealjuures puhastan alateadvuse vanast sodist, madalast raskest energiast (hirmud, kinni jäänud emotsioonid). Puhastan sinu DNA kõigest vanast ja madalast ning aktiveerin ta täielikult. Ma vaatan üle sinu armastuse mustri ja aktiveerin selle. Ja tasakaalustan sinu nais- ja meesenergia. Ühesõnaga ma äratan sinu sees olevad energiamustrid, mis olid uinuvas olekus. Ühendust saab võtta telefoni teel 51988404 või messingeris Merle Aksin.