Me loodame alati,

et keegi teine teab vastust.

Me loodame alati,

et mõni teine koht on parem.

Me loodame alati,

et mõni teine kord

tuleb kõik paremini välja.

 

Tegelikult on aga nii,

et mitte keegi teine ei tea vastust.

Ükski teine koht pole parem.

Ja kõik on juba õnnestunud!

 

🙂

 

 

Vahel tundub ikka täiesti uskumatuna, et 25 a tagasi minu seest välja tulnud inimesehakatis on pikem kui mina, suurem kui mina, targem kui mina, julgem kui mina, kiirem kui mina, vabam kui mina, noorem kui mina jne.  Ja see on niiiiii laheeeeeee!

Palju õnne sulle, kallis poeg, Sa oled tõeline õnnistus mu elus!

____________

 

Peale lõunat läheb aga lugu edasi 🙂 Kohtusin Liisiga. Selgus et temalgi vaja kingitust, tütar Helenal ilus 18 sünnipäev.  Mul pole kunagi olnud nii voolavat kingiostu pojale. Lahe. Võtsin riiulist, pakiti imekaunisse kingikotti ja teibiti pealt kinni kleepsuga, millel kiri – MA ARMASTAN SIND. SA OLED ILUS”

Helena kingid valisime koos ja meie ostuärevus oli raudselt suurem kui sünnipäevalastel pakke avades. Kõik oli nii voolav, naljakas ja kerge.

Aitäh sulle Liisi, et sa tulid ja olid ja bisnissi ajasid. Ja aitäh teile Helena ja Rain, sest just tänu teile oli teie emmedel üks imeilus päev!