Pealkiri kõlab küll nüüd peaaegu nagu pamol vs tekiila shoot… 🙂
 
 
Tahtsin täna kirjutada ühest viimaste päevade painajast – nimelt peavalust. Just tänu Methodraie Üliteadvuse praktikatele Pärnus, nende praktikate läbiviimisele, olen ma hakanud kuulama oma keha ja energiaid hoopis tähelepanelikumalt kui varem ning otsinud lahendusi seinast seina.
 
Peavalu võib olla tingitud Kuust? Täitsa võimalik, et valuallikas oligi kuu kogu oma läheduse ja suuruse ja varjumisega. Ma ei tea, ma pole kuu-usku. Magan täiskuuga sama hästi ja sügavalt kui tavaliselt ega pööra sellele mingit erilist tähelepanu.
Seega – ma ei viitsinud enam otsida näriva peavalu põhjust, kui see on juba kestnud 4-5 päeva ja ma olin andnud oma kehale kõik võimalused see jamps lõpetada. Ma olen väga hea veejooja, mulle maitseb 4soola vesi ja mingi liiter päevas on köki-möki juua. Ma lõdvestun täiesti teadlikult, mu keha ei ole pinges, ma liigun värskes õhus iga päev, tavaliselt kuni 8km, magasin peavalu perioodil öösiti kuni 10- 12 tundi jutti. See valu ei olnud nii õudne, et poleks saanud magada. Küll aga algas ta varahommikul ja oli vägagi vastiku migreeni olemisega. Aga – ärkasin, võtsin valuvaigistit, jõin kohvi, jalutasin, hull valu taandus, aga näriv jäi lainetama ega läinud kuhugi. Ka kuum ja külm dush tõid leevendust vaid ajutiselt. 
Eile sai mul sellest kõigest väga villand. Ma olin oma kehale andnud kõik enda arust võimaliku see jamps lõpetada (ka toidu- küüslaugu, värske toidu, jõhvikate jne näol) ning tõde on, et ma ei taha valuvaigistit  võtta. Aga samas – ma ka ei taha valutada. See peavalu hakkas tõesti juba väsitama, udustades sõna otseses mõttes juba silmanägemist, pealegi – olin omast arust kõik endast andnud. 
 
 
 
 
Aga siis sattusin puhtjuhuslikult ühele vene saidile ja sealt leidsin peavalu ja migreeni retsepti, mille kokkumiksimine lihtne kui lapselalin igaühele ja pealegi enamusel meist ka need vähesed koostisained kodus olemas. Kui ma olin selle kokku seganud ja ära joonud, oli selge – mesi siia minu jaoks ei sobi. Aga eks see ole maitseasi. Vbl just lastega haakub mesi paremini?  Hea on. 
Ja ma võin teile kinnitada – umbes 15 minutit peale viimast veeklaasi oli mul selline tunne, et minuga on toimunud midagi totaalselt imelikku – keha surises üleni, mu 4 päevane peavalu oli lihtsalt kadunud. 
Ka tänast hommikut alustasin sama retseptiga ja arvan et jätan selle nii kauaks hommikumenüüsse, kuni keha vajab. Kuna joon niigi palju, ei täitnud ühtegi klaasi pilgeni, pigem jõin pool v kolmveerand ning pigem sooja, kui leiget. 
Aga panen retsepti ka siia ja olge kallid, jagage oma inimestele. Terve ja valutu keha on kõige olulisem. Olge terved!  
 
 

1 klaas leiget vett

1/4 tl roosat Himaalaja soola

2 spl sidrunimahla 

1 tl toormett /valikuline/

 

Joo kohe peale seda klaasi veel üks klaas puhast leiget vett. 

Järgneva poole tunni jooksul iga 10 min pärast klaas leiget vett