Käisin raamatupoes. Ma leian raamatupoest üsna tihti vastuseid, ikkagi kõik helged pead koos ju! Paar päeva tagasi tehti mulle üks ettepanek, mis esimesel hetkel mind ahvatles, aga sama kiirelt ka kahtlema pani.  Olen juba harjunud küsima nõu õhtuti, sest tegelen natuke aktiivsemalt unenägudemaailma ja kirgaste unenägude vaatamisega. 

Uskuge – Öö on tark. Ja see, kes sel ööl naeratades mu voodi ees küsimust kuulas, vastas pead vangutades suurte sõnadega:

 

“Valgustumine on sellel planeedil lausa pimestav…”

 

Olin hetkega ärkvel ja naersin. Tänasin teda, sest olin saanud vastuse. Uni tuli hea. Öö on tark. Hommikul poes leidsin Osho uue raamatu, mille peale suu kõrvuni venis. Esitasin sama küsimuse ja avasin raamatu. Vastus siin ka sulle lugemiseks. Ma tean, et sa tunned oma küsimuse ära…

 

DSC_0982

 

Kui sa nüüd isa, ema, onu või venna asemel nimetad erinevaid vaimseid tehnikaid, siis saad pildi igatahes et klaarimaks …

 

 

 

 

Jää rahulikuks!

Võta asja huumoriga

ja ole teiste vastu kena !