Elu on nii kirev, tore ja põnev. Olen saanud palju pildistada nii põnevaid ja toredaid inimesi! Aitäh teile kõigile. Aitäh imekaunis Anette, sinuga oli taaskord tore mängida. Seekord selgus, et mängu alapealkirjaks sai soenguralli. Kõige toredam pilt tuli siis, kui Anette juuksed lihtsalt üles pani.  Anette meik ja soeng – Linda Vaikla. Aitäh Anette, sa oled mu superarmas modell ja valgus. Valgus ses mõttes, et kui ma käin kuskil väljas pildistamas, siis ma ei kasuta välku. Mulle meeldib rohkem naturaalne valgus ja sellele lisatud lamp, kui vaja. Anette on täieõiguslik valgusehoidja. Miks just tema? Sest ta oskab ja näeb. Seega – miks mitte! 

 

Anette

 
*
 
 
Veel sattus sel kuul mu objektiivi ette väga äge supermeikar Linda. Lindaga pildistamine oli väga lihtne – ainult tulista! Eks kõik inimesed on algul ujedad, Lindaga jõime algul lihtsalt kohvi, ajasime juttu, et üksteist ka FB-väliselt tundma õppida. Meil oli lõbus, ühine must huumorimeel on väga liitev :))  Linda – see on kevad. Linda – see on supermeik sulle ja su sõbrannale. Linda – see on vallatu kevadesoeng. Jah, imestasin isegi – nii noor ja selline looja – sa lähed ta juurde, saad kauni promeigi ja soengu ka veel. Tõeline kõik-ühes-naine. Kui keegi soovib tema iluteenuseid, siis palun võtke julgelt ühendust Fb kaudu või minu kaudu. Linda Vaikla tema nimi. Ja uskuge mind – see nimi kasvab veel suureks… 
 
 
Linda
 
 
*
 
 
Ja siis astus mu kaamera ette Kristiina. Olin seda kaua oodanud. Stuudios oli mul korraga plika, naine, nõid ja vaimolend, vamp ja kuninganna. Ta oli mulle kui peegel, peegeldades mu ideid ja mõtteid. Ühe pildi tegemise lugu oli väga sügav. Sealt hargnes välja tõeline vaimolend, kes tuli mu poole just nii kaua, kuni mu närv enam vastu ei pidanud ja palusin tal taganeda. Tema muidugi kõkutas naerda nagu E.Tolle. Kristiina tõeline jõud on ülivõimas. See oli päris kriipi hetk nagu meil neid ikka vahel on. Aga meil oli ütlemata lõbus ja aeg lendas, sest kui arvasime, et oleme tinistanud tunnikese, siis tegelikult oli möödunud üle 2 tunni… Nii see on, kui naudid tegemisi. 
 
 
Kristiina
 
 
*
 
 
Täiesti juhuslikult sattus Kristiina kursuse ajal kaamera ette kaunis Aveli Jänes, “Hooaeg” saatejuht. Ta on nii seest kui väljast väga ilus inimene ja alati valmis mängima pildimängu. Vaatasin ta sinisiniseid silmi ja kelmikat naeratust ning mõtlesin – naised, jäädvustage oma ilu. Jah, kasvõi mobiiliga, kui paremat varianti ei ole, nt mind fotokaga kõrval ei ole…  haahaaa, aga jäädvustage selliseid hetki. Me muutume ja küpseme selles kiirelt liikuvas ajas. Naised on nagu ladvaõunad. Pungast saab õis, õiest vili, vili valmib kaua-kaua… Ükskord on teil hea meel, et teil on endast olemas armsad ja sügavad pildid.
 
 
Aveli
 
 
*
 
Ja ei ole mingi kevad see õige õitsemiseaeg, kui ma ei ole saanud pildistada imekaunist Babori bossi Evelin Ainomäed. Ma ei olnudki varem kursis sellega, kelle käed Babor Spas naisi kaunimast kaunimaks tuunivad. Nüüd on need kaunid inimesed kõik pildil. Ma ei väsi kiitmast Babori kreeme. Tõesti supersuurepärased! Soovitan kohale tulla, saate kohe spetsiaalselt infot just oma nahatüübi kohta ning vastavalt tahtmisele endale õige kreem valida. Millised niisutused, sügavpuhastused ja liftinguvõimalused siin ootavad! Astu lihtsalt läbi. Isegi, kui sa mingit kreemi ei vaja, siis suhtlemine Babori võluritega loob pikaks ajaks naeratuse näole, mingi imelise hea tugeva tunde sisse ja sa võid öelda nagu mina: 
 
“Vanus … no tulista – mind sa paljaste kätega ei võta – ma kasutan Babori kreeme!” :))
 
Kasutage võimalust – Iluampullide festival Babor Beauty Spa Tallinnas on alanud! Niisuta, taasta, puhasta, rahusta, pingulda ja elavda oma nahka pärast pikka külma perioodi. Uued BABOR promoampullid saadaval. Tule uudistama! Hind tõhusa 7-päevase kuuri eest alates 20.90€. Pärnu mnt 18 
 
 
 
Ilusat kevadet kõikidele mu kallitele modellidele! Muahh!