Kui ma hakkasin ennast armastama Charlie Chaplin (kirjutas selle luuletuse oma 70 sünnipäevaks) Kui ma hakkasin ennast armastama, mõistsin, et olen igas olukorras õigel ajal ja õiges kohas. Ja ma mõistsin, et kõik, mis juhtub, on hea – sellest ajast peale ma suudan säilitada meelerahu. Täna ma tean: see on USALDUS. Kui ma hakkasin ennast armastama, mõistsin, kuivõrd see võib teist inimest haavata, et ma üritan peale suruda oma soove. Kuigi ma tean, et aeg ei ole õige ja see inimene ei ole selleks valmis. Isegi kui see inimene olin mina ise. Täna ma tean: see on LAHTI LASKMINE. Kui ma hakkasin ennast armastama, mõistsin, et emotsionaalne valu on lihtsalt hoiatus, et ma ei elaks oma tõe vastu. Täna ma tean: see on ISE OLEMINE. Kui ma hakkasin ennast armastama, lõpetasin unistamise teistsugusest elust ja hakkasin nägema, et kõik minu ümber andis võimalusi kasvada. Täna ma tean: see on KÜPSUS. Kui ma hakkasin ennast armastama, siis ma ei keelanud endale enam vaba aega ja lõpetasin vaimustavate projektide edasilükkamise määramata tulevikku. Täna ma teen ainult seda, mis teeb mulle rõõmu, mis mulle tõeliselt meeldib ja paneb mu südame hõiskama. Omal viisil ja omas tempos. Täna ma tean: see on AUSUS. Kui ma hakkasin ennast armastama, hakkasin põgenema kõige eest, mis ei olnud mulle hea: toidud, inimesed, asjad, olukorrad ja kõik muu, mis kiskus mind iseendast eemale. Alguses ma nimetasin seda “terveks egoismiks”, aga täna ma tean: see ongi ENESEARMASTUS. Kui ma hakkasin ennast armastama, loobusin vajadusest, et mul oleks alati õigus. Mis tähendab, et mu arvamus oli ka vale harvemini. Täna ma tean: see on LEPLIKKUS. Kui ma hakkasin ennast armastama, keeldusin elamast minevikus ja muretsemast oma tuleviku pärast. Nüüd ma elan selles hetkes, kus toimub KÕIK. Nii ma elan iga päev ja ma nimetan seda TEADLIKKUSEKS. Kui ma hakkasin ennast armastama, mõistsin, et minu enda mõtted võivad teha mind õnnetuks ja haigeks. Kui ma hakkasin oma südame jõudu kasutama, sai mu meel tähtsa kaaslase. Täna ma nimetan seda ühendust SÜDAMETARKUSEKS. Meil ei ole vaja karta diskussioone, konflikte ja probleeme iseenda ja teistega, sest isegi tähed põrkuvad vahel ja loovad uusi maailmu. Täna ma tean: SEE ONGI ELU!