Panin täna Kohalolu avalehele rõõmsa uudise – Kristiina Raie on lõpuks ometi Pärnus väga võimsate teemadega – tervis ja raha. 

 
Seoses rahaga on natuke selles videod jagada katkendeid Kristiina külluse loomise töötoast. See oli üks väga võimas töötuba, kus sain teada asju, mida oleksin pidanud teadma juba lapsena, … aga parem hilja, kui üldse mitte. Ma olin varem kuulnud küll Rahakallimatest ja Rahamonstrumitest, aga mitte muhvigi ei teadnud ma Rahaplatvormist, mida Kristiina tutvustab, ja mis töötab! See oli kogu puuduv lüli mu jaoks! Nii põnev… Loodan väga, et ta ka Pärnus sel teemal räägib 🙂
 
 
Mis aga tervise osasse puutub, siis minu eelmise nädala näide on elust enesest – ühe Kristiina tervise praktika algul oli mu hammas täiega hullult paistes, praktikat kaasa tehes paistetus alanes 20 minutiga. Tervendasin end Loovas Energias ise.  Ma olen kindel, et sarnaseid kogemusi on juba väga paljudel, kes Kristiina loengutes ja praktikates osalevad. Soovitan kohale tulla ja veenduda ise, sest me saame kaasa teha kaks pikka ja väga põnevat praktikat. Kindlasti on ka Meistrid kohal, kallid imelised toetajad. Kas sina ka tuled? 
 
Ma palun postitust jagada, et see jõuaks just selle inimeseni, kellel on tugev tahe ja soov ise end tervendada ja terveneda ning luua oma ellu rohkem küllust. Aitäh jagamast!