Olen  oma kehale viimasel ajal lubanud palju palju isetervenemist kogeda. Tänu dr Riina Raudsikule voolas mu ellu palju rohkem puhast vett ja puhast teadlikkust. Ja mitte väliselt, seesmiselt. Vahel kuulen lauseid, mille peale mu keha reageerib väga tugevalt. Üks võimas lause oli selline – 
 
 
Mida sa sööd, seda sa mõtled. 
 
 
Mis siis, kui meie mõte toitub samuti toidust? Et kui armastan juustu, siis mis mõtteid ta mu ajju saadab? Äkki hiire mõtet? Mis mõtteid toetab oma aiamaalt toodud kurk? Mis mõtte annab sealiha? Või mis toimub nt kukkumisvideote vaatamisel kehaga? Õudusfilmide vaatamisel? Inimesed ajavad mingeid pokemone taga. Appi, see on reaalsus! Väikesed eelkooliealised tapavad mängudes ja ütlevad selle peale :”Ah, mis siis, et surnud, järgmises levelis ta elab.” Mida lapsevanem loob sel hetkel kui annab paariaastasele oma tel mängida? Liidame siia juurde veel sundmõtted ja vanade mustrite rägastiku ning saame päris kõva koguse hullumeelsust.
 
 
Loodus, vaikus ja puhas vesi on heade mõtete, seega ka tervema keha, tugevaim alustala. 
 
 
Ma olen viimastel nädalalatel loonud tugeva kontakti oma vaimuga ja nähtamatute kõrgematega enda ümber. Ma joon 4soola vett vaheldumisi soodaga. Sooda puhastab seedetrakti, 4soola toetavad luustikku. Kerge valitud toit ja Dvitamiin annavad powert niiet vähe pole. Vahel unustan, vahel panen üle, aga äärmuslikku kontrolli ei lange ja oma keha ega vaimu ei piitsuta. Minu arvates on oma sisetunne selle kõige juures kõige olulisem. Nii nagu kehalt märgi saan, selle järgi juhendun. Ärge tehke mu järgi, ma lihtsalt jagan. Kuulake arste, aga ärge enda keha kuulamata jätke. Teistelt ei saa šnitti võtta – kehad on täiesti erinevad ja igal on oma koostis, me koosneme erinevaist Mendelejevi tabelitest, kogustest rääkimata. Ka päevadest rääkimata, hetkedest ammugi. Ja ei saa unustada, et meie mõttemaailmad on ikka totaalselt erinevad, meie teed erinevad, eesmärgid erinevad, nagu ka teekonna kaugused ja kõrgused-langused… No kuidas saakski ühe inimese hea soovitus kõiki korraga aidata? Vat, kui sellest juhinduda, siis kas pole tõeline ime, kui kaks inimest miljoneist üksteist leiavad ja kehakeemiad sobivad. Müstika, eks :))
 
Kuidas kuulata oma intuitsiooni? Hakkab vaikselt selginema. Toon näite. Hakkasin ema juurde minema, sinna on 3km. Kuna olin teinud hea õhtusöögi, siis tahtsin seda temaga jagada. Nagu punamütsike, eksole? Olin jõudnud astuda vaid kümmkond meetrit, kui täiega lambist tuli mõte ja sõna otseses mõttes peatas mu liikumise – milleks minna, niikuinii homme pead minema, ära mine täna. Tunda oli ühe lähedase väikese beebi energia. Mõtlesin veel et mis temaga, küllap oleks ta ema helistanud, kui … Aga siiski ime juhtus – kuulasin seda mõtet, keerasin ringi ja jalutasin koju tagasi. Nüüd see olemine selle lühikese tee ajal koju ajal oli VÄGA KUMMALINE. Oli justkui kaks ühes mõtlemine korraga – ma (ma) peaks (peaks) minema (minema) ema (koju) juurde (tagasi) koju… Noh mitte päris nii, aga et veidigi arusaavaks teha…
Jõudsin tuppa, panin toidu külmkappi ja tunnetasin, mida ma tunnen. Kaks väga tugevat tunnet korraga. Esimene – see oli õige ja vajalik tagasipöördumine – teine – miks sa ema juurde ei läinud. Ma üritasin hakata mõistma, et kumb neist siis nagu peale jääb, aga samal ajal meel lõdevstus ja lasi kõik lahti. See oli väga vinge tunne. Kestis ehk kõige rohkem 15- 20 sekundit.
Siis  helises telefon. Helistas sellesama lähedase beebi emme ja küsis, kas ma saan beebiga natuke aega olla, tal on ootamatuid asju ajada.  Kõik pusletükid kukkusid omale kohale. Sisetunnet oli edukalt kuulda võetud. Ehk siis beebi energia käiski mind peatamas. Olen avatud ja võtan vastu.
 
Veel üks huvitav asi. Ma pole ammu söönud šokolaadi hulgi. Äärmisel vajadusel üks komm, keha ei soovigi rohkem. Ühel päeval sõin selveri Browni kooki. Imehea ruudus! Megamagus kuubis! Sulas suus astmes miljon! Selle manustamise ajal me arutasime, et selle koogi saab veel paremaks teha vaid jäätisepall ja vaarikamoos. Lõi maitsemeeled lakke ja oh jama – lõi südamelöögid samuti ruutu ja kuupi … 
Kuna olen pikalt joonud puhast vett ja olnud kehavaliku dieedil, siis keha ise reageeris magusale lausa hullumeelselt, eriti süda. Ausõna, ma ei kingi enam kellelegi šokolaadikarpi või komme. Ja palun ärge mulle ka tooge. Parem juba puuviljad. Või heeringas ja päts Pärnu leiba. Aga olete te mõelnud, et miks me lähme külla ikka šokolaadiga, veel hullem – me lähme vanematele selle mürgiga külla, ja veel hullem on haigele viia šokolaadi. Milline manipultasioon ja vana muster! Mitte sellepärast, et minuga nii oli või mina soovitan, jagan ainult oma kogemust. Vaid sellepärast, et las need kallid inimesed, keda te armastate, olla terved ja teiega kauem
 
 
Soovin kõigile imelist sooja vanameeste sügist. Lihtsalt ma usun, et see on oluliselt kuumem. Ja südamest kutsun teid 30ndal kl 17.30 Strandi Riina Raudsiku Pärnu viimasele ja väga põneva nimega loengule “ALATEADVUSE SEOS FÜÜSILISTE HAIGUSTEGA”. 
Pärnus 9 septembril juba ka kauaoodatud Kristiina Raie loeng-praktika, mida soovitan tulla kogema juba sellepärast, et üksi on küll hea tegutseda, aga grupi jõud kohalolus võimendab kõike tunduvalt. Eelmisel Kristiina Pärnu loengul toimus võimas tervenemine ja kindel, et toimub imesid selgi korral!
 
 
Sõbrakesed, olge kõik maandatud, rahulolus ja terved!