KRISTIINAKENE,
SIIN ON SULLE ÕNNESOOVID ÜLE NETIVÄLJADE.
VÕTA VASTU!
 
 
 
 
1 katrin aedma
 
*
 
2 HELENA
 
*
 
2 NIMETA
 
 
 
kris9
 
 
 
 
4 LEINA
 
 
*
 
5RIINAAAOIGE
 
 
*
 
6NIMETA
 
 
 
kris11
 
 
 
7NIMETA
 
 
*
 
 
8TIIA
 
 
*
 
 
9MAIU
 
 
*
 
 
kris5
 
 
*
 
 
10AIGA
 
 
*
 
 
12KRISTEL
 
 
*
 
 
13REETHINDUS
 
 
*
 
 
IMGP965277
 
 
*
 
 
14PIRET
 
 
*
 
 
15LIIVIA
 
 
*
 
 
16LIISI
 
 
*
 
 
kris13
 
 
*
 
 
17INGRID
 
 
*
 
 
6NIMETA 
 
***
 
 
 
Kristiina,
kui ma saaksin sinust maalida sõnadega foto, siis millised sõnad sellel fotol oleks?
 
 
IMGP9646 (2)_pp
 
 
PEREKOND
See on suurim väärtus elus. See on jõud ja tugi, õnn ja rõõm, rahu ja vaikus, see on kindlus ja tagala, see on paindlikkus ja austus. Sajandite vanune. Ja ma tean, et sina ja sinu pere on ka minu perekond.
 
SÕNA JÕUD JA TÄPSUS.
Üks sinu suurim õpetus on – sõnade TÄPNE seadmine. Vähem mula, rohkem täpsust. Sa oled mulle õpetanud täpset väljendamist ja see on mind teinud nii tähelepanelikuks, et kui ma ei suuda end väljendada täpselt nii nagu ma tunnen, siis ma pigem olen vait. Aga ma ei lahmi enam kunagi sõnadega. Ma olen väga hakanud valima mõtteid, aga veel rohkem sõnu.  
 
LIHTSUS
Sa oskad universumisuurused keerulised asjad pakkida lihtsasse ja kõigile arusaadavasse keelde ja näitesse. Imeline oskus! Peale selle oled sa üks väheseid inimesi maalmas, kellega on lihtne olla. Lihtsalt olemas olla. Ka vaikida. Koos.
 
LOJAALSUS. Sa oled maailma kõige lojaalsem inimene. Ilma ühegi kommentaarita. Ma tean seda, ma tunnen seda. Ma olen kogu südamest tänulik, et saan seda kogeda.
 
ÕPETAJA
Sa oled eriline õpetaja, sest sa suudad end arusaadavaks teha kõikidele klassidele elukoolis. Nii lasteaialastele kui ka teadlastele. 
 
 
IMGP9681 (2)
 
 
EMPAATIA
Ma ei ole näinud empaatilisemat inimest, kui sina. Sa oled tunnetanud ja jaganud mu rõõme ja valusid. Rohkem kui keegi teine. Aitäh sulle kogu südamest selle eest!
 
TINGIMUSTETA ARMASTUS
Sa oled inimene, kes ei lasknud mul sulgeda südant, kui süda haiget sai. Sa helistasid ja ütlesid – ära sulge südant armastusele. Ma oleksin tahtnud sind raputada oma valus ja segaduses, aga ma tegin siiski seda, mida soovitasid – avasin valutava südame. See oli kummaline, see oli segadusttekitav ja valus, aga see toimis müstiliselt tervendavalt. See hetk muutis mu elu, sellest arusaamine tuli palju hiljem. Ma kummardan maani su armastuse suuruse ees, mu kallis sõber.
 
ISETUS
Sa oled vist kõige isetum inimene maailmas. Egotum raudselt. Vahel, kui vaatan selgeltnägijate tuleproovi või loen nõidade soovitusi kollasest kirjandusest, tuled vahel sina meelde. Seal sa istud, oma väikses toas ja teenid inimesi. Päevast päeva. Vaatad pilte, eelmisi elusid, põhjuseid ja kõike, mida sulle näidatakse. Ei sädele Kroonika kaanel ega jutusta suurelt kuidas peab. Sa lihtsalt oled ja aitad nii nagu saad. Aitäh sulle selle eest. Sa ei sära kroonikas vaid tänulike inimeste südametes.
 
AASTAAJAD
Sa oled naine, kes on kõik aastaajad. Vivaldi, Kriss, Vivaldi…
 
 
DSC00737valmaudueemal
 
 
TÖÖ
Sulle meeldib see, mida sa teed ja see mida sa teed, meeldib sulle. Ma tean, et vahel ei meeldi ja ajab endast välja, aga siis käid korra väljas ära ja tuled ilusti sisse tagasi ning teed rõõmuga jälle tööd. Kristiina, tänu sinu poolt tehtavale tööle, on maailmas sadu ja tuhandeid õnnelikke ja tasakaalus inimesi. Aitäh, et sa teed oma tööd südame ja armastusega! Austades südamest igat inimest ja tema lugu… Aitäh!
 
TOETUS
Sinu toetus on nii suur nagu ookean. Ma tean, et on sadu inimesi, kes sinna sisse hüppavad, et sellest osa saada. Aitäh, et suudad!
 
EMA
Sinu lapsed on targad lapsed! Oskavad elus teha õigeid valikuid, nad on juba teispoolsuses teinud ülimalt õige valiku – nad on endale superhea ema valinud! Sinu lastel on sinuga väga vedanud ja sinul nendega. Sa oled maailma parim, leebem ja teadlikum ema.
 
 
kris6
 
 
TULEPROOV
Ma olen 100% kindel, et sa paneksid selle kinni. Ma tean. Lihtsalt – mis selle mõte oleks, eksole…?
 
SINA
Mulle meeldib, et sa oled alati sina ise. Et sa ei püüa olla kellegi teise moodi või teenida kedagi, peale iseenda. Respect.
 
EGIPTUS
Kas see on mingi kokkusattumus, et just täna, sinu sünnipäeval, on esilinastus filmil “Egiptuse jumalad”?  Daaa…
 
SÜNNIPÄEVAD
Minu sünnipäeva pidasime eelmine aasta hoopis kuu hiljem kahekesi ja paradiisis. Varsti kohtume ja tähistame sinu päeva. Kahekesi. Vahel, kui mul on olnud natuke segane aeg, vaatan seda pilti, kuulen taas su toosti…  ja ma tean – kõik on ikkagi hästi.
 
 
DSC_2282
 
 
MEIE TRIPID TEISTESSE DIMENSIOONIDESSE
Need on olnud muinasjutulised, mutsakad, naljakad, õudsed, kriipid jne.  Need õpetasid mind tunnetama ja kogema kõike, mida sa näed. Aitäh, et jagasid minuga! Ükskord sa vaatasid midagi, mis mu toas liikus, ja ütlesid – nii kena panter… minu toas…? daaa..  see oli tõeliselt koom ja pani mind mõtlema sellele, et kas ma ikka nii väga tahaksin kõike näha? Hiljem tulid muud tegelased, kamp läks kirjuks, tripid toimusid kõrgustes, sügavustes, dimensioonides… Ma olen nende võimaluste eest sulle südamest tänulik!
 
KOERAD
Ma tean, et sinu elus on suur osa loomadel, eriti koertel. Mu Trump on alati su külge nagu kleebitud ja alati sa lubad tal leebelt kleepuda… Trump ütleb ka aitäh ja haugub õnnitlusi sulle!
 
 
kris4
 
 
 
ÜLITEADVUS
Sinu eesmärk, sinu töö, sinu pühendumus. Me oleme üks. Teadvus. Kõik. Jumal.
 
SÕNAD ON NÕRGAD
Ja sõnad on ikka ääretult mannetud. Isegi kui kasutada suuri sõnu. Eesti keeles on liiga vähe sõnu. Õnneks on tunnetemaailm laiem, kirjum ja nüansirikkam. Ma tunnen sind ammu, mu hea sõber, ma tunnen sind sajandeid… Aitäh, et oled mu imeline kaaslane selleski elus!
 
TÄNANE LAUL
Otsisin kaua sulle sünnipäevalaulu. Kõik on kuidagi kuuldud ja tuntud. Siis leidsin ühe, mis tuletas mulle kõiges meelde sind. Olen sinult õppinud, et ükskõik kui hea või halb ka poleks, me oleme elus, me süda lööb, me ümber on kallid ja nii ongi –  life is beautiful that way.
Tuleb vaid osata kõiksust ja elu tunnetada… noh… tät vei … juu nõu..
 
 
 
 
Kristiina kallis! Ma soovin sulle kogu südamest seda, mis su hinge alati elama ja särama paneb. Soovin sulle rõõmsaid üllatusi. Ma soovin imekauneid loodusvaateid su uude aastasse, soovin su kõrvale seda, kes su hinge täiustab, vaimustab ja helisema paneb. Tean, et su südame teine pool leiab õige pea sinu südame poole. Soovin, et sul on aega iseendaga olla just nii palju kui sa vajad. Soovin suurt küllust ja kergust. Rahulolu ja elu kergust.
 Ma tänan sind.
Ma armastan sind.
Ma õnnistan sind.
 
 
kris12
 
 
Armastuse ja tänuga,
Tiina
 
 
*