3 märts, 2010

Sain väga huvitavat materjali ja kibelen seda sinuga jagama. Kuna see on päris mahukas – kuskil 60 lk, siis teen selle seekord kolmeks osaks ja panen üles nädalalõpuks. Kui sa soovid, võid selle välja printida, mida minagi tegin. Kummaline tekst, aga seda on ennegi juhtunud, et loed ja loed ja loed kümneski kord ikka mingit lõiku nagu uut. Toimub ju pidev areng, kuis saakski olla teisiti.

Ema Maria käsiraamatu kohta olen palju vastakaid arvamusi kuulnud, aga loodan, et loevad need, kellele seda hetkel vaja on. Minu isiklik arvamus on siiski, et see pole piiblijutt. Kui nii tundub, siis äkki on pealiskaudselt loetud? Aga see polegi oluline, sest kui sellega ei haaku- järelikult pole seda vaja! Nii nagu eluski. Miks ma peaksin ostma sinised traksid, kui ma neid ei vaja? Ei peagi! 🙂

Suur aitäh sulle ja sinu sõpradele lehe jagamise eest! Olen häid sõnu kuulnud kohalolu kohta ja mul on siiralt hea meel, kui hommikul lehte avades saad vastuse vanameister Osholt. Kõige lahedam on asja juures see, et ma võtan ja löön Osho raamatu suvaliselt lahti ja kirjutan sealt lõigu välja. On juba reegliks saanud, et elu peegeldab kohe samal päeval selle teksti mulle kogemusena tagasi. Kas mu enda kogemusena või siis kellegi teise omana. Elu on superhuvitav, sest parim kolleeg ja õpetaja on Universum!

Soovin sulle rõõmsat kesknädalat ( jeerum, kuidas ma seda sõna ei salli) hahahahaa , parem soovin sulle võidukat lotokolmapäeva….eee.. okei, olgu sul lihtsalt mõnus päev. Naudi ennast ja ole kohal!