22.aprill, 2010

Oi, viimased päevad on segased…

Tohutu kiirus ja muutused, selginemised ja teadlikkus. Ma arvasin, et olen lennuks valmis. Ära küsi mis lennuks. Lihtsalt selge tunne tuli, et võin tiivad laiali lüüa ja lennata. Paraku selgus, et tegemist on kontroll-lennuga! (ilmselt oli sihtkoht määramata). Sest avastasin ankru, mis kinni hoiab ja startida ei lase. Midagi, millest on minul aeg loobuda. Midagi, mis ei ole minu kõrgemaks hüvanguks enam vajalik.

Selgub, et mitte ainult Islandi vulkaan et purska, vaid minu sees on oma vulkaan ja tuhapilv…

Ma ei teadnudki! Milline õnn oli seda täna hommikul avastada. Sajamilline! 🙂

Minu vulkaanipurse kannab nime REAGEERING. Ja see vulkaan purskab seni, kui pole asi õpitud. Aga ma olen õnnelik inimene – mul on erilisi sõpru, kes on minu kaunimad ja ausamad peeglid.  Mõnel neist on samuti väikesed vulkaanikesed,  alapealkirjaga reageering.  Olen õnnelik inimene- mul on endaga on nii palju tööd, et elu on lausa lill. Ainult nuusuta! Kevad…

Jälgige oma elu ja vulkaane. Emake Maa ei räuska niisama.

Puhastus. Maitea, mis programm see nüüd käivitus, aga loodetavasti “õrn pesu”. Kas on vajalik ka tsentrifuug?  urrr…. ei vali, aga kui vaja, siis vaja!  Saame tunda.

Selle kõigega koos käivitus taaskord ka tänulikkus kogemuste eest. Olen  südamest tänulik kõikidele oma kallitele, kes on minu kõrval. Iga päev.

Olen tänulik oma perele. Parim osa minust! Mul on maailma parimad sõbrad. Inimesed, kelle vulkaanid purskavad paralleelselt minu omadega. Ahh, kui sarnased õppetunnid. Ja teate, elukoolis annab üksteise pealt spikerdada küll. Täitsa vabalt! Selle asja nimi on kogemuste jagamine. Jagades üksteisega kogemusi on palju kergem õppida.

Niiet, armsad – liidame, jagame, korrutame… armastust ja tänulikkust. Ja kogemusi.

Ning ärme unusta huumorimeelt. Järgnevaga saate kontrollida, kas ta teil ikka alles on:


Olid ajad, kui inglise ärimehed andsid raha Islandi pankadele.

Nüüd vähemalt ei saa nad öelda, et pole tuhkagi tagasi saanud…

Ja andku teile segasel ajal selgust ja jõudu Liidia Valdma sõnad:

“Universumis ei ole olemas ühtegi sinust võimsamat olendit sinu enese elu ja saatuse üle!”