KRAYONI OTSEKANALDUS

“Akašisüsteem”
Otsekanaldus Syracuse’is, New Yorgis, laupäeval 11. septembril 2010
 
Selgema arusaamise ja lugeja aitamise huvides on kanaldus üle vaadatud kanaldaja Lee ja Krayoni poolt, kuna otsekanaldustesse on sageli kaasatud teatavad loovad kommunikatsioonienergiad, mida trükitud variandis edastada ei saa. Nautige Syracuse’is septembris 2010 edastatud täiustatud sõnumit.
 
Tervitus, kullakallid, mina olen Krayon Magnetilisest teenistusest. Meistrid tavatsesid öelda: „Minuga on kõik korras, minu hingega on kõik korras.“ Nad kasutasid seda isegi hetkedel enne oma surma, aegadel, mis olid masendavad ja keerulised. See on sellepärast, et nad keskendusid ühele asjale oma reaalsuses – et Jumala armastus neis endis loob enesearmastust. Me oleme sellest varem rääkinud. Me oleme seda mitmeid kordi kanaldanud. Me oleme isegi teile öelnud, et see on meisterlikkuse saladus. Mine sellesse kohta eneses, kus sa oled rahul sellega, mis sinus on, mis on Jumal, ning lase kõigil muudel asjadel sinu ümber tasapisi areneda sobivaimaks, sellal õppides aru saama, mida oma eluga peale hakata. Ära otsusta ette, kuhu sa lähed või mida hakkad tegema.
 
Kokkuvõtvalt: meie kanaldus toob välja tunnusjooned väga iidse energia, suhtelise mineviku ja energia vahel siin muutustes. Me anname need tunnused, mil viisil Valgustöötaja eriliste olukordadega hakkama saab ning mil viisil asjaolud on muutunud. See ootab ees [kanaldus: Buffalo, New York]. Kuid see pole täna.
 
Täna sooviksin ma teiega jagada Akaši süsteemide sügavust, mis on Gaia ja Inimkond. Mida ma soovin teha, on selgitada sinu suhestumist süsteemi, mis võib näiliselt tunduda keerukas ja esoteeriline, kuid mis sõna otseses mõttes defineerib sinu suhte Maaga. Nagu tihtipeale, ma loon seesuguse kanalduse, kus absoluutselt mitte midagi selles sõnumis ei ole sellist, mida saaks tõestada. See pole teadus, see-eest vaimne ja see on sinust.
 
On see võimalik, et kogu Gaia mõte on inimkonna toetamine? On see võimalik, et Inimolendid ei ole lihtsalt ühed imetajad Päikese ümber tiirleval planeedil? On see võimalik, et energia võnkesagedus sellel planeedil põhineb sellel, mida teeb inimkond ning et see mõjutab kogu Universumit? Vastus neile kõigile on „jah“. Seega, kui see on nii, milline on see süsteem, mis taolisel asjal toimuda lubab? Sellest hakkamegi lühidalt rääkima.

 

Planeedi energia ja Akaši kroonikad

Räägime Gaiast ja Akašist. Sa oled võibolla kuulnud, et Gaia on energia, mis on planeet Maa oma. Gaia on tundlik [teadlik – Lee Carroll]; Gaial on kaasasündinud intelligentsus; Gaial on seega intelligentne teadvus, mis „teab“ sinu kohta. Gaia on võimeline suhtlema ja rääkima päris sarnaselt sellele nagu Krayon seda teeb. Ehk oled sellest varem kuulnud, sul on õigus.
 
Gaia energia kõneleb mitmetel viisidel ning üht neist on võimalik näha vaadates Akaši. Kui sa küsiksid Gaialt, mis see on, oleks see defineeritud kui „planeedi elujõud.“ See viib aruteluni kõige kohta, mis on elus, kaasa arvatud need asjad, mida sa isegi ei arva, et võiks elus olla. Seega on Gaia Akaši mõiste tohutu ja hiiglaslik. Kuid täna soovin ma rääkida spetsiifiliselt Gaia süsteemist, mis on Inimolendi Akaš suhtes Maaga. Me räägime Gaia koostööst Inimese vaimsete kogemustega ja et põhiliselt pöörleb kõik Inimese ümber, isegi planeedi põhjus.
 
Alustame algusest ning loome lihtsalt definitsioonid, me ütleme, et on olemas süsteem arvepidamiseks, kes on planeedil. Nüüd võid sa mõelda, et Vaimul ei ole mingit süsteemi vaja ning sul oleks õigus. Aga Gaial on ja selleks on põhjus. Iga Inimese hing, kes tuleb siia kohta, mille nimeks on Maa, loob erilisust kui eripärane energia, mis tegelikult muudab Gaia elujõudu. Seega, kui see hing saabub, loob Gaia selle kohta salvestuse, ja veelgi enam. Nüüd spetsiifilisemalt. 

 

Loomise Koobas

Ma olen mitmeid kordi teinud ülevaate mõistest, mida kohe esitlen. Sügaval Maa sees on interdimensionaalne koobas, mida ei leita iial. Sel on 3D omadused, mis ühenduvad Maa reaalsusega, aga ka multidimensionaalsed. Seda on teile keerukas seletada, kuna te tajute reaalsust vaid ühekohalise dimensionaalsusena. Seega ma võiksin seletada kõike, mida soovin, ent minu seletustest ei jätkuks teile arusaamiseks. See oleks nagu ma räägiksin teile teie oma keeles ning siis vahetaksin järsku keele mõne sellise vastu, mida te pole iial kuulnud, kus sõnad on segamini, tagurpidi ning kõik korraldatud mitte-lineaarsel moel. Te mitte ainult ei saaks sõnumist aru, kuid see veider keel ise oleks ka kõrvadele häiriv. See on nagu multidimensionaalsed asjad teile tunduvad – kaootilised. Kuid vähemasti annan ma teile infornatsiooni nii hästi kui suudan, et saaksite teada, „mis“, kui mitte „kuidas“.
 
Loomise Koobas on üks vähesed füüsilisi objekte planeedil, mis on dimensiooniline hübriid. See tähendab, et sel on kolmemõõtmelised omadused, mida te absoluutselt oleksite võimelised nägema ning mõistma kui see oleks nähtaval, mida see ei ole – kuna seda ei saa iial leida või välja uurida, ning seda ka ei tehta. Selles multidimensionaalses kohas on salvestis selle kohta, kes sa oled. Jällegi, seda kutsutakse Loomise Koopaks.
 
Kui sa tuled planeedile, on see esimene koht, mida sa külastad, isegi enne sünnikanalit. Kui sa planeedilt lahkud, on see viimane koht, mida külastad enne kojujõudmist. Seega on see inimkonna salvestiste varakambriks – salvestised kõikidest eludest, mida inimkond on elanud ja iga hinge keskse energia essents, igaühe teist. Selle toimimise kohta on enam infornatsiooni. Need on Akaši kroonikad.
 
Iga hing Loomise Koopas on unikaalne. Võtame näiteks sinu oma. Mis on su vaimne nimi? See pole nimi, mida suudaksid hääldada, armas, pigem energia. Energeetiline nimi on osaliselt Jumala nimi ning on salvestatud Loomise Koopasse metafoorselt, triibuna kristallstruktuuris. Kristallstruktuur, võime väita, on see, mis mäletab vibratsiooni sellest, kes sa olid. Seega, kui sa tuled planeedile esimest korda, oli sind kristallstruktuur ootamas (kuna su saabumise potentsiaal on teada). Elades planeedil Maa, Gaia ja kogu süsteem „teab“, et sa oled siin. Siis teed sa ülemineku teisele poole loori. Kui sa lahkud, külastad sa uuesti koobast ning täiustad seda kristallstruktuuri kõige energiaga, mida oled teinud. Siis lahkud sa Maalt, kuid kristallstruktuur sinu infornatsiooniga jääb alles.
 
Nüüd, ütleme, et tuled Maale tagasi ja alustad uut elu uue maalase nimega. Enne kui sünnikanalisse saabud, lisatakse uus triip kristallstruktuuri. Märkus: See on seesama hing, kuid nüüd on olemas triip number kaks. Planeedil arenedes teab koobas, et tuled tagasi ning aktiveerib või äratab selle triibu iga kord kui naased. Sellest järelduvalt, teil on kristallstruktuur iga hinge tarvis, mitte iga eluaja.
 
Mõnedel hingedel on tuhandeid triipe! Seega võibolla mõistad sa, et on palju vähem kristallilisi hingesalvestisi kui sa arvasid. Üks iga hinge tarvis, mitte iga eluaja.
Ma soovin nüüd sulle midagi öelda: siin ruumis ja seda teksti lugemas on vanu hingi. See on see, kes sa oled. Isegi need üks või kaks, kes on tulnud siia paika mitte tingimata selle programmi pärast, vaid et kellegagi koos olla, on samuti vanad hinged. Sa ei pea teadma spirituaalsete asjade kohta, et olla vana hing. Paljud viibivad siin Maal ning ei ärka sellele, kes nad on, see on nende vaba valik. Aga tõsiasi on see, et Inimesed, kes sageli seesugustele kogunemistele tulevad, on need, kes tunnevad kutset olla planeedi muudatuste osaks, ühe ajastu lõpp ja teise algus. Need on need, kelle silmad on siin lehel praegu.

 

Müstilised Koopa funktsioonid

Seega on Loomise Koobas Gaia salvestiste hoidla, kes siin viibivad ja kes siin on olnud. See on selle füüsiline osa. Mida ma järgmisena ütlen, on interdimensionaalne osa, mis Inimolendit segadusse võib ajada. Kuula: See koobas on 3D mõistes staatiline, ent samas multi-D mõistes dünaamiline, võib öelda, et sinna pole iial lisatud või sealt kristalle 3D mõistes eemaldatud. See tähendab aga, et seal asub kristallstruktuur iga potentsiaalse Inimolendi jaoks, kes siin planeedil Maa eales elama hakkab. Nüüd võid sa öelda: „Oh ei, see ei kõla loogiliselt. See tundub olevat nagu mingi ettekuulutus. Vaim teab kõiki, kes tulevad?“ Ei, me ei tea, ent see pole tulevikuennustus. Selle asemel on koobas eelsoodumusega kvantumlikul moel, olles täielik igal hetkel. Kvantumlik energia tegeleb potentsiaalidega ja mitte empiiriliste [absoluutsete] tunnustega. Seega – kui asjad planeedil muutuvad, muutub koobas kvantumlikult, ent mitte füüsiliselt. Kristallstruktuuri kogus ei muutu. Ma ei saa seda seletada teile teisiti kui et see on kvantumlik ilming. Koobas on alati valmis. Selles on alati kogu inimkond sees. See on ühenduses mineviku, oleviku ja tulevikuga.
 
Väga segadusseajav teie jaoks on see, et te mõjutate üksteist vastastikku nendega, keda siin praegu veel ei ole. Jällegi, ma ei saa seda seletada paremini kui selliselt, teie kolmedimensiooniline mõistus ei ole valmis seda teekonda ette võtma. Aga teab seda.
 
Koobas on täielik.
 
See on püha.
 
See on igavesti varjatud.
 
Hingekristallid mäletavad teie elusid ja teie elude energiaid.
 
Hinge-energiad kristallides suhtlevad omavahel.
 
Eluajad, mida te elate, moodustavad koopa energia ja seega ka Gaia.
 
Gaia on siin, alates sellest kui koobas interdimensionaalselt siin paikneb. Seega, kokkuvõtteks – koobas on hingede salvestajaks, nende paljude eluaegade ja energia, mida nad loovad. Nüüd kuulake mind, see on selle sõnumi keksmeks. Ükskõik, mida te siin planeedil korda saadate, ükskõik, missugust võnkesagedust siin loote, see imbub sellesse kristallainesse. Salvestis selle eluenergia kohta jääb planeedile seda saatva vibratsiooniga kristallis – igavesti.
 
Mari ja Jüri (Mary and George – tõlk)
 
Ütleme, et sa oled täna Mari. Mari, kui sa teed ülemineku, on koobas see, kuhu sa siirdud. See on kolmepäevane Maa teekond. Mari, vana hing, sa oled seal varem olnud. Oh, Mari, sa oled seal varem olnud – ja seetõttu lähed sinna rõõmuga. Sa mäletad seda! Sa tead, kuhu suundud ja mäletad, mida see tähendab. Sa siirdud koju. Surmas pole midagi valusat, kuigi võib esineda ajutist udu interdimensionaalsel taasühenemisel, ent sa mäletad seda rõõmutunnet! See on lubadus sulle, Mari, et me kõik võtame su käest kinni ning sa tunned seda. Inimolendi surm on üleminekuenergia, mitte lõpp-punkti. See ei ole „lõpp“, pigem teekond energiasse, mida mäletad hetkel, mil teed viimase hingetõmbe. Ütleme, et Mari on tervendaja. Ütleme, et Mari on tõstnud selle planeedi vibratsiooni oma siinviibimisega jalutades sellel planeedil Maa. Ütleme nii, et Maa mäletab Mari jalajälgi, sest Gaia teab, kes ta on. Ütleme nii, et Mari on ühenduses oma Kõrgema Minaga. Ütleme nii, et Mari on seetõttu loonud mini-portaali kõikjal, kuhu ta läks, ning nüüd teeb ta ülemineku.
 
Toimub Inimeste kogunemine… palju kurbust. Neil on nii kahju nähes teda lahkumas, sest ta oli suurepärane kaaslane, suurepärane ema ja armastav Inimolend. Nad nutavad ja selles on palju pisaraid ning leina. Hüva, siin on metafüüsiline tõde: Mari läheb Loomise Koopasse ning kõik, mis ta eales oli ning see portaal, mille ta inimesena lõi, on imbunud tema kristallstruktuuri. See portaal jääb alles, sest Mari oli siin! Suurepärane kaaslane, oivaline ema ja armastav Inimolend ei ole läinud raisku! See on imbunud Gaiasse endasse, läbi Loomise Koopa protsessi ning see mäletamise energia ei kao kunagi. See ei kao iial! See saab nüüd Maa elujõu teadvuse osaks.
 
Seejärel tuleb ta Mari tagasi Jürina. [Naer]
 
Ärge naerge, sest see on reaalne protsess ja süsteemi ilu. Valmis? Kui Jüri tuleb sisse, ta korjab üles Mari salvestise! Nüüd sisenevad nii Mari kui Jüri järgmisesse Akaši õppimise alasse, teine osa neljast, mida me täna õpetame. Süsteem jätkub.

 

Akaš sinu DNA-s

Kõik, mis on sinu keskse hinge kristalli kohta Loomise Koopa kristallides kirjeldatud, kantakse sünnihetkel sinu DNAsse. Sinu ülekanne toimub Loomise Koopas. Selleks sa sinna lähedki. Sellest saab sinu isiklik Akaši Kroonika, iga eluaeg ning kõik, mida sa oled teinud, see on kõik sinu DNAs. Nagu me oleme ka varasemalt maininud, see Akaši Kroonika on igas topeltahelas multidimensionaalsel viisil ja see väljendub miljardites kemikaalides, mis moodustavad 90% DNAst, mida teadus arvab olevat prügi! Teadus vaatab seda 3D silmadega ning see tundub tohutult keeruline, ebasümmeetriline ja korratu. See on kahtlemata multidimensiooniline! Aga see on kõik kaunilt süsteemne. Me oleme seda teile varem rääkinud. Ent võib-olla te ei saanud sellest täit aimu, mida see tähendab?
 
Mõelge. Jüri, sul on nüüd Jüri ja Mari DNAs, ent ainult Jüri keha. Seega, mida hakkab Jüri peale Mari eluajaga oma DNAs? Ma vastan sulle. Kõik, mida Mari õppis, on nüüd kättesaadav Jürile. Pea meeles, et Mari ja Jüri on seesama hing, lihtsalt võttes praegu erineva vormi Gaial. Süsteemi võlu on see, et Kõrgem Mina on samuti sama, kuna see esindab keskse hinge energiat. Seega ei pea Jüri uuesti õppima, mida Mari on juba õppinud! See on tema DNAs. Isegi kaastundlik ema on seal. Mari vaimne teekond on seal ning tasemel, mis ei sõltu niipalju soost, Jumala armastus on seal, looduna Inimhinge teekonnal planeedil Maa.
 
Kuula mind. Sa sündisid siia ellu ning nüüd istud sa toolil kuulates ja lugedes seda – ning sa õpid täna spirituaalseid asju. Võib-olla arvad sa, et siin on järsk kurv õppimises ja nii palju teada saada? Võib-olla on see kõik uus ning sa oled sellest infornatsioonist lummatud ning tunnetad, et see sobib sulle? Las ma ütlen sulle, vana hing, et sa lihtsalt ärkad millelegi, mida sa juba tead. Kui sa sead taotluse, vana hing, siis sa mäletad seda!
 
Mis siis kui sa oled siin planeedil juba väga vana hing? See tähendab, et sulle on su DNAs kättesaadav antiikrahvaste elutarkus. See tähendab, et iga lehekülg, mida sa loed Krayoni raamatus, võid sa öelda: „Ma mäletan seda. See on tõde. Siin pole midagi uut. Aga on tore näha seda kirjutatult.“
 
[Krayoni naeratus]


 
Vaatame üht esimesest kahest inimkonna Akaši atribuudist. (1) Loomise Koopas on kroonika selle kohta, kes tulevad ja lähevad. Energia jääb Maale püsima ning aitab planeedi vibratsiooni muutumisele kaasa. Seega muudavad inimelud planeedi võnkesagedust. (2) Iga inimese DNA sisaldab individuaalseid omaenda hinge salvestisi ning aitab järgmisel kehastumisel [Inimeste väljend Maal] saada enam teadlikuks, kui see on tema valik.
 
Vaadake esimest selle õppetüki atribuuti: see on Gaiaga seotud. Koobas asub Gaias. See on sügaval Maas ja see sisaldab mitmeid kristallstruktuure. Olete „Maa poolt teatud“. Olete Maa poolt armastatud. Need, kes teie seast tegelevad Maa-temaatikaga – looduse, loomadega, ka need, kes õpivad tundma kive ja maad – tunnete seda. Kui te kõnnite teatud kohtades, te tunnete seda! Intellekt – Gaia, räägib sinuga. Toimub energiate ühinemine, mis mässib sind endasse ja ütleb: „Ma tunnen sind. Sa kuulud siia. Sinu siin planeedil viibimine on kohane.“ Oh, Inimolend, see, mida sa siin teed, see muudab lõpptulemusena kogu Universumi. Kas tunned seda? Kui paljud teist on jalutanud üksinda metsas ning tunnetanud puude seltsi? See on tõeline! 

 

Loomad

Ma räägin kogu aeg hinnalistest loomadest ning kuidas nad on siin, et inimkonda teenida ning kuidas nad seda nii täielikul moel teevad. Ma olen rääkinud sellest, kuidas mõned neist on siin, et neid söödaks. Paljud teist ei soovi seda kuulda, kuid palun saage aru, et loomad kollektiivselt mõistavad seda. Nad peavad olema osa Inimeste toiduahelast, kuna inimkonnal pole võimet kasvatada asju piisavalt kiiresti ja toitu jaotada. Seega on see teenistus, kas mõistate? Need, kes teie seast on taimetoitlased, te võite öelda, et „Ma ei söö neid iial!“ See on teie tervise valik. See on kohane ja õige, aga selles pole kogu Inimrassi ellujäämistõde, sest hetkel on loomi Inimestele toiduks ja ellujäämiseks vaja.
 
Liigume korraks sellelt teemalt ning anname teile mõningast väärtuslikku teavet Inimeste loomade tarbimisest. Palju inimesed söövad neid, kuid ei ole kunagi aru saanud, et loom teadis seda siia planeedile tulles. Kas see on liiga õudne sinu jaoks? Seda teavad need teie seast, kes teavad loomhingesid ja näevad ohverduse ning selle kohasust. Seda teadsid ürgesivanemad väga hästi. Ent siin on küsimus, kallis Inimene: kuidas sa neid kohtled? Mil põhjusel siin planeedil, mismoodi sa neid kohtled enne kui neist saab sinu söök? Kuidas ürgesivanemad neid kohtlesid? See on keerukas küsimus, eks? Las ma annan teile tõejooni. Kas teadsite, et mida paremini te neid kohtlete, seda toitvamad nad on teie kehas? „Krayon, palun ärme räägi sellest. Me ei taha sellest mõelda.“ Kullakallis, kui mitte mina, siis kes? Kuule, kui need loomad soovivad tulla, ja seega olla suuresti osaks selle planeedi elujõust ning aidata sel võnkuda kõrgemal sagedusel hoides teid elus, et saaksite teha valikuid, kas nad mitte ei vääri austust ja mugavust sel ajal kui nad suureks kasvavad? Lõpptulemuseks on vägev toetus teie tervisele. Las teadlased näitavad teed ning teevad võrdlevaid uuringuid, et näidata toiteväärtuse dramaatilist erinevust kui loom on austatud oma lühikese eluea jooksul. Ürgesivanemad teadsid seda ja austasid iga looma enne kui see sai osaks nende elujõust.
 
Loomade jaoks ei ole Loomise Koobast. Nad on siin inimkonda toetamas. Mõned neist on siin, et teid armastada ja sa tead seda. Me räägime neist teie kodudes. Nad on siin, et teid armastada – jällegi suurepärane viis teenida Inimest. Te vaatate nende silmadesse ja nemad teie omadesse. Nemad näevad vana hinge teis, kas teadsite seda? Nemad teavad süsteemi. Ent nad ei ela väga kaua, kas pole nii? Nende kaotamine võib murda südame. Aga hea uudis? Jah, nad teevad uuestisünni! Neil on võimalus jätkata teiega armusuhet. Ma ei tea, kui palju kullakalleid siin ruumis on teadlikud sellest süsteemist ning ma soovin, et mu partner jätkaks seda seletust veelgi selgemalt, et need loomaarmastajad mõistaks seda. Kui nende kallid armastatud loomad surevad, saavad nad jätkata armusuhet kui nad soovivad otsides õigest kohast ja leides tagasipöörduva hinge, korjates selle üles ning jätkates, mis neil oli. Siin ruumis ja seda lugedes oli keegi, kes vajas selle teada saamist. Nende keskhingede tagasipöördumiseks on oma süsteem!
Seega, teatud viisil on ka paljudel loomadel hing, ent need ei ole Loomise Koopas. Neil ei ole sügavat planetaarsete muutuste süsteemi nagu teil, mis on teadvus, mis suudab vabal tahtel võimenduda. Inimene on ainus olend Maal, kes seda teha saab, sest inimesel on jumalikkus DNAs. See sai sinna istutatud, kohaselt ja armastusega, umbes 100.000 aastat tagasi, selle poolt, mis on teisest tähesüsteemist.
 
Me oleme seda teiega varem jaganud. Täies kohasuses said Inimesed oma vaimse seemne plejaadlastelt imekaunil viisil, kohasel viisil, jumalikul viisil, täiuslikul moel. Polnud mingeid sõdasid, ei mingeid vandenõusid, ning need kaunid tähehinged on endiselt siin. Nemad on sinu õed ja vennad ning osa neist on sinus. Sa oled nendega kvantsuhtes. Ma ei saa seda pikemalt seletada. Kuid mõned teie seast tunnetavad seda. Mõned teie seast näevad seda. See on ilus, see pole ebakohane, imelik või hirmutav. Selle asemel on see tõeline loomislugu planeedil ning selle kohta võite leida kirjalikke andmeid põlisrahvastelt üle kogu planeedi. Võtke viiteks lugu seitsmest õest ning loomise lood.
 
Sinu DNAs peitub kõik, mis sa oled kunagi olnud, vana hing ning me oleme mitmetes kanaldustes rääkinud sellest, kuidas sellele ligi pääseda. See ligipääsemine pole pelgalt vaimne infornatsioon, vaid võime ligi pääseda mõningatele omadustele, mis sul on minevikus olnud. Eneregia essents, kes sa oled olnud on sinu DNAs. Seega on sel Akaši infornatsioonil võime kommunikeeruda sinu tüvirakkude plaaniga. Meenuta, et see on seesama topelt-ahela-struktuur, mis sisaldab valkudega kodeeritud osa, sinu geenid! Kas saad sellest aru? Sinu DNA on seega palju laiem süsteem kui ükski autoriteet arstiteaduses kunagi on arvanud, et see on. See on interdimensionaalne süsteem, millel on võime ise muunduda ükskõik missugusel hetkel. See selgitab iseeneslikke tervenemisi. Iseeneslik tervenemine toimub Inimolendil, kes otsustab, et talle aitab sellest haigusest, ning kes seejärel korjab üles energia oma mineviku elust, kus ei olnud haigust. Mitmed Inimesed on vabanenud väga rasketest haigustest, mis inimestele teada. Nad puhastusid sellest järsku, ilma jälgegi jätmata – iseeneslik tervenemine. Hirmuäratav haigus lihtsalt kadus. Ma ütlen sulle, kullakallis, see pole ülaltsaadetud ime. See on seesmiselt algatatud ime.

 

Kristallvõre – kolmas neljast

Las ma räägin sulle number kolmest. Selles energias on tänasel päeval aktiveeritud kohasem võre nagu ei kunagi varem. See on esoteeriline võre, mis tähendab, et see on olemuselt spirituaalne ning seda pole võimalik näha. Selle nimi peaks reetma, mida see tegelikult teeb. Seda kutsutakse Kristallvõreks. Kristalliline on nimeks antud, ette mõistaksite selle funktsiooni hoida Gaia elujõu kohta olevat infornatsiooni. See on sarnane Loomise Koopale, mis puudutab kristallstruktuuri hoidmist – infornatsioonihoidla.
 
Loome nüüd ülaltpoolt selgust definitsioonides. Gaia [planeet] kristallvõre on Maa võre, mis on esoteeriline [vaimne] ning hoiab eneses inimkonna elujõuenergiat, sinu energiat. See on aga Loomise Koopast erinev. Koobas on kroonika selle kohta, kes sa oled ja mida oled korda saatnud. Sinu Maal antud panus [ükskõik, mis see siis ka ei oleks] läheb koopasse, saab osaks Maast ning talletub sinna. Kristallvõre on ümber Maa, kujutlege seda laotununa maale. See on välimine võre. Sa ei saa seda näha, ent see on olemas.
 
Nüüd see Kristallvõre sisaldab endas andmeid sinu energiate kohta, kuid see on kohaspetsiifiline. Parim näide, mida saan sulle anda, on see. Kui sa külastad mõningaid kohti Euroopas, siis sa võid tunnetada, mis seal on toimunud. Seal on kihtide ja kihtide viisi sõdu. Mõnedel teist on seal olnud raske mediteerida. On päris keerukas puhastada maad, kas pole nii, seepärast, mis seal toimunud on? Kristallvõre hoiab eneses kõike, mis eales on juhtunud ning kus juhtus. Kas mõistad? Seega on see kohaspetsiifiline Inimenergia, mida võres talletatakse. Kas see on osa Gaiast? Absoluutselt. See laotub Gaial nagu Inimteadvuse energiatekk.
Oled sa kunagi täheldanud, et kui sa lähed teatavatesse kohtadesse siin planeedil, kus pole peaaegu kunagi midagi erakordset Inimajaloos juhtunud, siis seal on selge ja puhas ning parem mediteerida? Ma tahan sult midagi küsida. Kas sa usud, et see võiks mõjutada neid uue energia spiritualiste, see, kust nad tulevad? Vaatame, kust on viimase 25-30 aasta kanaldajad pärit. Nad tulevad rikkumata aladelt, kus pole eales suuri sõdu olnud [paljud lääneosast USAs]. Oled sa sellele mõelnud? Vaadake. See on nii, sest sedasi on Inimolendil hõlpsam ühenduda rikkumata Gaia essentsiga. See loob tugevama spirituaalse ühenduse. Jällegi, siin see on. Ühendus Gaiaga – ühendus Maaga. Miks Maa? Sest Gaia on osa mõõtesüsteemist, võnkemõõtesüsteemist. Tuleb päev, mil Maa saab mõõdetud oma võnkesageduse omadustega – omadustega, mis on loodud Inimeste poolt. Terve Inimkonna kollektiivne kogemus sõltub sellest planeedist ning loob võnkesageduse, mis on Vaimu poolt mõõdetav. See on Kristallvõre.
 
Mõni aeg tagasi andsime me teile mõned tunnused Kristallvõre kohta, mida te ei oodanud. See on hiljutises kanalduses [Berkeley Springs, West Virginia]. Te võite seda lugeda ning veelgi enam hakata mõistma energiat, mis selles sisaldub. See seletab isegi kummituste olemasolu. Kristallvõre sisaldab kvantumandmeid nii tugevalt mõningates piirkondades, et isegi kui Inimolendid on lahkunud, jäljed nende tegevusest on justkui lindistatud. Minge ja uurige seda teavet kui on huvi.*

Niivõrd tugev on Inim-mõju Gaiale.

 

Kokkuvõte

Siin sa siis nüüd oled selle infoga. Huvitav, kas pole? On kolm kohta, kus Inimene samal ajal viibib. (1) Loomise Koopas – kus hoitakse salvestisi selle kohta, kes sa oled tulles ja minnes, sinu eluaja kogemuste panus planeedi võnkesagedusele, isegi peale sinu lahkumist. See on multidimensionaalne süsteem, mis võtab enda valdusesse Inimkogemused Gaia jaoks ning mis jäävad Gaiale. (2) DNA Inimkehas abistab sind igal eluajal, kõik, mis sa oled oled eales olnud, on infornatsioon ning energia, mis on salvestatud topeltheeliksisse. Selles on kõik tuhat eluaega, kui sa oled neid elanud tuhat. Need on kõik ligipääsetavad. Sa ei pea iial midagi vaimselt taasõppima, kuna see on kuhjunud – see on nii, see jääb sinuga elust ellu. Kõik, mida sa pead tegema, on avama vaimse taotluse anuma, et mäletada, ning välja saab pääseda kogu esivanemate tarkus. See peaks sulle midagi ütlema. Kõik te olete omaenda esivanemad. Kas oled sellele mõelnud? (3) Kristallvõre – vaimne võre, mis laotub üle planeedi pinna, mis mäletab kõike, mida Inimesed on teinud ja kus nad on seda teinud. See võre on taas aktiveeritud, kuna me läheneme aastale 2012, sest see saab enam kvantumlikuks, see, mida sa teed reaalajas, saab läbi selle võre reaalajas Gaiale üle kantud. See tähendab seda, et inimkonna energia mõjutab võnkesagedustasandit planeedil reaalajas, selle asemel, et oodata energiat peale teie ülemineku tegemist Loomise Koopast. See loob teie jaoks ka aja kiiremini liikumise tunde.
 
Vaadake korraks oma eelesivanemaid, kuna nemad teadsid midagi. Vaadake nende tarkust. Mida nad esimese asjana tegid alustades spirituaalset tseremooniat? Nad austasid oma esivanemaid! Nad kõik teavad intuitiivselt, et nende eelesivanemad on endiselt nendega. See on nende austamisel alati aukohal olnud. Enne otsuste langetamist läksid nad alati esivanematelt nõu ja tarkust paluma. Põlisrahvad teavad, mil viisil Akaši saab kaevandada, nad on seda alati teadnud, kuna nad mõistavad elu ringlevusega kaasnevat info kättesaadavaust. Nad teavad, et see on neis endis. Nad on teadnud ka Gaiat ja suhtunud Maasse kui elujõu-partnerisse – partnerisse oma hinge elus. Oh, kullakallis, kui sa uurid esivanemate kohta, saad sa teada kõik, mida ma sulle täna olen rääkinud. Nemad teadsid. Intuitiivselt, nad teadsid.

 

Varusüsteem on elus

Viimasena räägime millestki, millest oleme rääkinud varem vaid kahel korral. Aastaid ja aastaid tagasi, andsime teile infornatsiooni, mida me nüüd täiustame. Teile võib järgnev tunduda aru saamiseks keeruline, ent kolm süsteemi, mis ma just nüüd teile andsin, on seotud Gaiaga. Isegi inimese DNA on osa Gaia süsteemist, kuna see esindab inimkonna bioloogilist arengut planeedil, maa põrmust. Ent siiski on sel kõigel on ka varusüsteem, liiasus, mis pole taoline „varuvariant“, mida te arvate olevat – kuna teie mõistes varusüsteem on midagi lineaarset, juhul kui kaotate esimese variandi. See „varusüsteem“ on selline, mis abistab teisi kogu aeg. Nende kolme kombineeritud Akašisüsteemi infornatsioon on talletatud siin planeedil elavatesse imetajatesse. See peab sellisel viisil olema, kuna see on viimane kiht ja ühendab teid mitte ainult Gaiaga, vaid see ühendab teid kogu ülejäänud eluga Maal sügavaimal viisil. See süsteem on talletatud Maa vaaladesse.
 
Räägime pisut vaaladest. Te armastate neid, kas pole nii? Muide, küsige bioloogilt – delfiin on vaal, lihtsalt väiksem. Kas teadsite seda? Te armastate delfiine, kas pole nii? Kas olete teadlikud, et vaal on ainus imetaja planeedil, kes on kaitstud looduskaitse poolt pea kõikjal Maal, isegi riikides, kus pole ookeani? On alles kokkusattumus! Inimkonnal on intuitiivne tasand, pole tähtsust, mis süsteem neil on riiklikult, pole tähtis, kus nad on, mis teab, et ei saa kõrvaldada vaalasid või te muudaksite kogu elujõu tasakaalu Maal. Nad hoiavad salvestisi. See on tsükkel. Vaalad on Gaial; nad on vee all. Nad on imetajad nagu teie. Nad sisaldavad teavet. Akaši tsükkel on täielik. Seesama Maa vesi helendub kaasa kõigega, mida olete teinud, kes te olete ning kes võiksite olla.
 
Kas mõistate süsteemi sügavust? Vaadake, milles see seisneb: see seisneb teis. Kõik see. Miks peaks olema Maa disainitud nii intelligentselt, et teie kohta arvet pidada, teid austada, teada, kes te olete ja teie vaimset nime? Miks seda peaks tegema, kui mitte sellepärast, et te olete olulised, kuna te olete osa suuremast plaanist, kuna teil on midagi pistmist Universumi tulevikuga. Mõelge sellele. See on süsteem. Ma pole ainus taolist infornatsiooni teile kanaldamas. On veel teisi, kes pole eales neid sõnu kuulnud, ent kes räägivad teile sama asja. Kui teil on õnne, saate ehk isegi Gaialt küsida, ning tema ütleb teile sama asja.
 
Gaia eksisteerib pühade Inimolendite jaoks, kes on siin planeedil õppimas. Ma edastan seda teile täna armastuses. Ma soovin, et sa mõtleksid millelegi. Kõikjal, kuhu sa lähed, Maa teab sind. Missugune süsteem! Miks ma seda sulle täna räägin? See on nii, et sa jätkaksid enda armastatuna tundmist, ja hoolitsetuna. See on nii, et sa tunneksid käest kinni hoidmist nii sinu, Vaimu kui Gaia vahel, kui sa seda soovid. Siin on nii palju asju sinu jaoks kui neid soovid. Vana hing, sa istud siin põhjusega. Võib-olla sa vajasid selle kuulmist täna. Sa oled oluline, hinnaline ja meisterlik. Nüüd mine ja ole see. Ela pikalt. Ole rõõmus selles protsessis. Ära mõtle oma mõistusega, mis peaks saama edasi. Kõige kehvem asi, mida sa saad teha, on oletada, mida Jumalal sinu jaoks varuks on, baseerudes teadmistele, mis sul on hetkel. Selle asemel lõdvestu, ole rõõmus kõiges, ja armu iseendasse.
 
Sa lahkud täna siit teisiti kui sa tulid.
 
Ma olen Krayon, inimkonna armastaja – heal põhjusel.
 
Ja nii see on.
 
Krayon
 
 
krayon.ee
valgustee.edicypages.com
tõlge: Stella Vainikko stellandia.com