16.juuli, 2010

Asjad on pakitud ja läheb reisiks.

Olen seda Norra mäereisi oodanud 3 aastat. Lõpuks olen selleks valmis küpsenud.

Mul ei ole ootusi ega lootusi. Ma lähen olema hetkes, praegus. Ma pole suviti puhanud viimased 15 aastat. “Pole puhanud” ei ole päris õige väljend, õigemini kõlaks- ma pole saanud olla endaga, ma ei kuule enam oma mõtteidki. (Ega pole ka eriti, mida kuulda 😉 Liiga palju kisa ja infot. Hetkel kottide otsas istudes ja viimaseid kiireid toimetusi tehes, on tunne, et kui ma kohe siit välja ei saa, lendab mu maailm koos minuga lihtsalt vastu taevast tükkideks.

Kas sina tunned, kuidas liigub aeg? Aega ei ole olemas, aga miski mu ümber ja koos minuga liigub nii imekiiresti, et jääb mulje paigalseisust ja aegluubis elamisest.

Pane tähele, mis sünnib su ümber. Kuidas inimesed käituvad ja hoiavad kümne küünega kinni vanast. Vanast, mis enam ammu teda ei teeni, kuid see vana on ju nii mugav ja turvaline. Aga seda inimene veel ei usu, et kui ta sel vanal ISE minna lubaks, saaks tulla miljon korda parem ja turvalisem UUS. Tegele endaga, jälgi pendelid oma elus, loe sel suvel rannas või võrkkiiges läbi “Transurfingu” kolm osa ja naudi kogemust, et absoluutselt kõik siin elus on sinu enda teha. Löö oma väli keereldes säravaks ja puhtaks, keeruta sealt välja kõik see, mis ei kuulu sulle. Ole julgelt ehe sina! Õitse kui lill ja sära kui päike. Selleks sa sellele planeedile tulidki. On’s seda vaja meenutada sulle? 🙂 Eeeeii oleeee! (laia naeratuse koht)

Ja ära unusta, et suured muutused algavad teadlikust valikust.

P.S. Aitäh sellele vahvale kambale, kes eile käis Crystal Ra külluse koolitusel, kus tuleenergiad olid nii kõrged, et põleng lihtsalt pidigi toimuma. Hea, et kõik nii leebelt laabus. Väga avatud ja uskumatult tugeva energiaga grupp, aitäh teile kõigile ja igaühele eraldi.

Ma vahepeal lähen vaatan siis, kui korras on Norras…

Kohtumiseni augustis.

Armastusega,

Osa Sinust.