Oli jälle reede. Võimas, suur ja loov. Valgust täis ja elumuutev.

 

Mõtisklesin tol hommikul nagu tavaliselt moodulihommikuti – mida ma siiani õppinud olen.  Kas ma ainult nö õpin või ka kogen ja elan seda teadmist? Kuhu see õpitu mind viinud on? Kas ja kuidas on see kursus muutnud mu teadlikkust, mu elu? Huvitav, mis täna põnevat toimub…? Jään ellu? :))
 
See moodul vapustas mind. Ma ei tahagi sellest suurest mõistmisest välja tulla, ma ei tulegi. Ma kuulsin oma aastatevanuseid segasevõitu mõtteid kui pärleid Kristiina poolt loogiliselt ja arusaadavalt rittapanduna. Kõik oli äkki paigas ja selge. Seekordne loeng puudutas mu lemmikteemat. Mängu. Mis mängu me mängime ja kelle mängus me oleme? Kas mängu saab lõpetada? Kas mängust saab välja astuda? Kuidas ma tean, kas ma olen mängust väljas? Kas ma olen mängust väljas päriselt või hoopis mängult? Ühesõnaga, tõeline magustoit. Ja seda oli ka teine suur teema, mis oli tegelikult veel võimsam ja mis  lausa füüsiliselt puudutas. Mõlemast on klipikesi ka juuresolevas lühivideos.
 
Ei väsi nautimast selle koolituse sügavust. Ei väsi kordamast, et need loengud on kui zip failid, mis avanevad ja avavad  just siis, kui selleks valmis oled. Failid, mis avanevad elu olukordades ja tõepoolest ongi võimalik kogeda – mina valitsen valikuid, olukorda, oma elu, ja olen reaalselt võimeline sageduses tõusma. Koheselt ja ilma nämmutamata. Vähe sellest – on võimalik sinna kõrgemasse sagedusse jäädagi. See on niii põnev ja müstiline ning tegelikult ikkagi suur tugev elukursus iseeneses, kus keegi ei saa sulle väljapoolt midagi lisada, aga sel Keegil on täpselt õiged sõnad täpselt õiges järjekorras, mis keeravad sind seestpoolt lahti iseenda uutmoodi kogemisele, taipamistele, arusaamisele, maagiale ja see kõik laseb tajuda maailma, igapäevast elupilti, olukordi palju selgemalt, laiemalt ja veel sügavamalt. Olen nii tänulk. Südamest. Ma olen tänulik Kristiinale ja Helile, et nad midagi niivõrd suurt ja elumuutvat on loonud, olen tänulik iseendale valiku eest kohal olla igas moodulis, aga ma olen südamest tänulik kõikidele sadadele võimsatele inim-meistritele, kes istuvad reedeti mu kõrval saalis ja me oleme üks suur tugev Loojate kaaskond.  Sügav kummardus teile kõigile…  Aitäh!