Eile ma kohtusin imelise naisega, kes muutis mu elus paljud asjad selgemaks ja lihtsamaks. Ta puhastas alateadvuse rakumälu. Ta puhastas kõigest vanast ja aktiveeris kristallstruktuuri. Ta puhastas ja aktiveeris DNA.  Ta korrastas ja tasakaalustas mees- ja naisenergiad. Ta aktiveeris armastusenergia kehas. Aga ta tegi veel palju muudki! Kõik toimus mõnusas, meeldivas ja toetavas õhkkonnas. Tundsin end hästi, sest teadsin, et kõik toimub mu kõrgemaks hüvanguks, mu kehale ja meelele turvaliselt. Tema juurest koju minnes oli hingamine saanud suuremaks, tugevamaks, olemine kõrgemaks ja kergemaks. Kõik, mida ta tegi, peegeldus juba õhtul mu elus tagasi. Lihtsalt imeline!

Sain võimsa kogemusliku õppetunni. Alatasa me hoolitseme teiste eest, peljates ise avarduda, kartes vastutada nende eest, kes ise vastutada ei julge või lüües lõpuks käega – ahh, kes olen mina, et…?! Aga eile ma sain KOGEDA FÜÜSILISELT –  OLEN IKKA KÜLL! Ma olen täiuslik. Täiuslikkuse võimas kingitus. See ma olen. Ja täiuslik oled ka sina. Ma ütlen sulle veel midagi – isegi kui ma eksin, ma olen ikkagi täiuslik. Oma olemises ja eksiklikkuses täiesti täiuslik. Samuti sina. Mäletan, kui aastaid tagasi õppisin end armastama, korrates peegli ees endale siiralt ja südamest läbi pisarate silma vaadates, et armastan end. See oli algul raske, aga see oli tehtav ja lõpuks ka igapäevaselt nauditav. Enese täiuslikkuse tunnistamine on kraad kõvem praktika. Te ju mõistate, millest ma räägin? Või ei…? 

Sul tekkis küsimus? Kes on see salapärane naine? Ta on pärnakas ja te kuulete temast siin Kohalolu lehel juba järgmisel nädalal pikemalt. Seega – püsige lainel ja hoidke end soojas, ikkagi sügis.