25. september

Meie ümber on ühisteadvus – meie inimühiskonna ühisväli, mis tõmbab ja meelitab ühiskonnas elavaid inimesi panustama oma isiklikku eluenergiat (inimese Jumalikku Loovat Energiat) sellesse ühisvälja. See ühisväli sisaldab suurel hulgal Jumaliku Inimese jaoks piiravaid mustreid – hirmuenergiat, mis pisendab ja madaldab inimest – teeb nõrgemaks ja väiksemaks oma pärisolemusest ja omamoodi vangistab ning teeb sõltuvaks sellest ühisteadvusest. Inimühiskonna Ühisteadvuse energia asub praeguse inimese jaoks liiga tihedas ja madalas sageduses.
Aga tänane täpsem teema on seotud sundmõtetega. 
Ükskõik mis tegevuses olles võivad sisse sõita tavateadvusesse enda jaoks võõrad sundmõtted, mis on tihti hävitava või ohtliku iseloomuga.
Näide – inimene sõidab autoga ja pähe tuleb mõte – keeraks kraavi või vastassuunda.. Tavaliselt inimene kontrollib ennast ja midagi ohtlikku ei juhtu, aga sellised sundmõtted segavad ja väsitavad. Kusjuures sellised negatiivsed sundmõtted ei ole seotud üldse inimese isikliku häälestusega. Inimene on elurõõmus õnnelik ja oma loomises, aga ikka võivad sundmõtted nö sisse sõita.
Kui ma uurisin kunagi selliste sundmõtete päritolu – allikat, siis leidsin, et Inimühiskonna Ühisteadvuse Välja sisse on saadetud ekstra vaimselt teadlike inimeste grupi poolt erinevatel põhjustel madalsageduslikke nö viirusprogramme. Ja neid negatiivseid enesehävituslikke programme tunnetavad just tundlikud – vaimselt avanenud inimesed. Ma imestasin, et tavaliselt vastutavad selliste programmide loomise eest mitte inimestest olendid, kes haldavad praegust Inimühisteadvust, aga sundmõtetega seotud energiaprogramm on loodud just teatud inimeste poolt. 
Kuidas ennast kaitsta?!
Kõigepealt on vaja inimesel teadvustada, et ta on eelkõige Puhas Vaim – Looja – oma kehas. Mitte keha mõistuse ja Vaimuga. Ehk siis inimene peab täielikult minema kiiresti üliteadvuslikku seisundisse – tundma ennast Loojana – Puhta Vaimuna oma kehas! Sellises seisundis kui inimene on ärkvel – aktiivse mõistusega – siis tema mõistuse tasand on alistunud täielikult oma Vaimule. Ja sellist inimest on võimatu hävitada – JUHUL KUI INIMESEL ENDAL POLE HUVI KEHAST LAHKUDA. 
Ehk siis – inimesel pole vaja karta midagi ega kedagi kui ta avaldub päris inimesena – Vaimuna oma kehas!!
Soovitan kõigil inimestel tegeleda oma Vaimu – Looja tasandi vastuvõtmisega oma kehas ja mõistuse tasandil! See on ainuke kindel kaitse! Mediteerige – praktiseerige nii tihti kui vaja, et keha ja mõistuse tasand lõimuks ja samastuks täielikult oma Puhta Vaimu – Looja tasandiga!

***

6.september, 2018

Armumine, tugev tõmme, kirg..
Vastuvõtus on kena naine kolmekümnendate alguses, kahe lapse ema, siiani koos olnud ühe mehega – lapse isaga. 
Naine: “Mida teha, ma olen täielikult armunud välismaa pärioluga mehesse (olgu mainitud et lõunast pärit). Ma saan aru, et ehk pole see suhe mulle kasulik ja sellel vist pole tulevikku (mõistus ütleb), aga minu tunne juhib mind täiesti praegu.
Oma mehega olen viimased aastad tuimalt koos elanud, me ei sobi naise ja mehena, aga lastele oleme head vanemad. Mida teha???”
Mina: “Aga mida sa viimati südamest igatsesid, mida kogu oma nö hingest soovisid? Meenuta!”
Naine: ..viivitusega – “Soovisin põnevat meest, seiklust, kirge, tumeda peaga…laste suhtes sõbralikku… inimest.”
Mina: “Nagu sa selle taotluse oma puhta tundega endast välja saatsid, hakkas Looja tasand kohe seda realiseerima, sest inimene on Vaimuna oma kehas puhas Looja ja kõik tema loodu peab realiseeruma. Aga realiseeruvad ainult südamest tundega soovitud visioonid.”
Naine: “Aga mida ma siis nüüd teen? Lähengi talle naiseks? Elan Eestis? Mis saab edasi?!”
Mina: (vahepeal vaatan pildis tulevikus seda suhet, et aru saada, kuhu suunas suhe liigub ja kuidas naine ennast tunneb selles suhtes) “Praegu on reaalne tulevik selline, et teil suhe kestab veel edasi ja on tunda ja näha sinu õnnelikku seisundit, aga suhtes on ka probleemid, mida tuleb pidevalt ületada. Aga sa saad seda mida sa soovisid – palju seiklust, põnevust ja ka kirge – selles mõttes sa ELAD. Kas sa oled sellega rahul?”
Naine: “Kas ta petab mind?”
Mina: “Korduvalt, aga mitte praegu.”
Naine: “Kahju… aga minu tunne on nii tugev tema vastu..”
Mina: “Tugev tunne meie sees annabki märku, et sellele tuleb järgneda. Tunne annab märku, et SEE MIDA SOOVISIME ON KOHAL JA TULEB VASTU VÕTTA!.. Ehk, sa said seda mida sa soovisid.”
Naine: “Pagan, ma ei soovinud turvalist ega ausat meest…”
Mina: “Sest see oli sul oma mehega juba olemas ja sa ei mõelnud sellele momendil kui sa soovisid oma uue soovi..”
Naine: “No mida ma siis teen…”
Mina: “Proovi elada teadlikku elu – võta rahus vastu see, mida kõiksus sulle ette tõi, aga ole teadlikus suhtes. Ehk siis – tee kõik oma järgmised otsused selles suhtes TEADLIKULT. Sa EI PEA minema järgmisele kohtumisele temaga, sa ei pea temaga magama kui sa ei taha, sa ei pea suhet looma ega abielluma.”

8 kuud hiljem on sama naine uuesti vastuvõtus…
Mina: “Tore näha – kuidas läheb??”
Naine: (ohkab) “Ajame pabereid abiellumise jaoks.”  Ta on tõsine ja on tunda, et ebakindel tuleviku ees.
Mina: “Aga oled sa kindel? Tahad pere luua?”
Naine: “Aga kuidas ma jätan ta maha, ta lubas enda elu lõpetada kui ma ta maha jätan, pealegi on ta vaeseke nii vaene – ehk saab siin parema elu peale. Ja mul on ikka tunded tema vastu…tugevad tunded.”
Mina: “Vaata, kui sa taotlesid uut suhet, siis sa soovisid kirge, armumist, seiklust – selle sa ka said. Pere sa luua ei igatsenud ja ei loonud oma taotluses läbi tunde. Kui inimene loob visiooni oma puhta tundega, siis ta loob kõrges sageduses kõikidest oma tavateadvuse mustritest (suguvõsa mustrid jne) väljaspool ja kõik realiseerub nii nagu inimene seda ette kujutab (kindlasti tundega). Aga ülejäänud koosloomine ja tegevus – kuna sa ülejäänud loomist tunde tasandil ette ei kujutanud, siis tead mis nüüd toimub?? Ülejäänud loomine koos selle mehega realiseerub vastavalt sinu sees olevatele sinu ja suguvõsa mustritele. Ehk siis sind juhivad igasugused alateadvuses olevad automaatsed käitumismustrid – reaksioonid, mida sa teadlikult ei kontrolli. Näiteks praegu – kohusetunne ja tahtmine olla hea inimene. Vahepeal hirm mehest ilma jääda. Sinu harjumuslik muster olla alati lahendaja ja päästja rollis.
Kusjuures kuna sa ei kujustanud enne tundega pere loomist selle mehega, siis on suur tõenäosus, et peret ei teki temaga – võite koos elada, aga PERETUNNET ei ole..”
Naine: “Selge…hetkel minus puudub puudub see jõud, et temast lahti lasta, aga ma olen nüüd teadlikum:)))). Proovin otsuseid teadlikumalt vastu võtta. Ja proovin endas selgust juurde luua, kes ma olen ja mida ma soovin..”
Mina: “Kas sa kahetsed, et sa lahku läksid oma mehest?”
Naine: “Eiii, ma vähemalt ELAN NÜÜD! Koorem mida kannan, on suurem, aga MA ELAN…!”

 
*****
 
29.08.2018
Noorel naisel oli juba 8 loomulikku rasedust varajases staadiumis katkenud. Minu juurde jõudis siis kui viimane rasedus peale teist raseduskuud katkes. Peaaegu kogu tund uurisime kõiki põhjuseid, miks rasedused katkesid – naine oli terve, mees oli terve, energia oli mõlemal piisavalt puhas ja terve, polnud tõsiseid energeetilisi mõjutusi. Mõlematel ei olnud suguvõsa mustrites selliseid katkemisi. Ka enne kehastumist ei leidnud me kokkuleppeid seoses raseduse katkemisega. Mõlematel oli Vaim valmis lapse vastu võtma oma ellu. Paaril oli ülisuur soov/taotlus nii südames kui mõistuse tasandil imeline järeltulija saada. 
Vaatasin kogu energia uuesti üle, kinnitasime taotlused üle ja jäime ootama – kas seekord loomine õnnestub…

Läks 4 kuud mööda ja… – naise rasedus katkes. Ka arstid ei osanud põhjust ega lahendust leida. 
Saime uuesti kokku ja mingil põhjusel jõudsin selleni, et kutsusin lapse Vaimu meiega suhtlema. Tuli tubli, aktiivne – palju kogenud Vaim, kes väga ootas sobivat võimalust, et liituda selle toreda perega. Hakkasin vaikselt Vaimu küsitlema, lootes leida põhjust. Meie vestlus Vaimuga tundus sihitu lobisemisena kuni Vaim kommenteeris – ja siis ma nägin oma tulevast keha, selle välimust (umbes 2-3 rasedusnädalal on loode nii palju arenenud, et energeetiliselt on võimalik üliteadvuse tasandil – Vaimu tasandil näha keha välimust – milline se keha hakkab täpselt välja nägema) – ja ma polnud sellega rahul.
 
Lapse Vaim taotles veatu väljanägemisega superkaunist keha ja allahindlust oma välimusele ei teinud.

Uurisin tulevaselt emalt, mida tema sellest arvab? Naine ütles et jah – ootab ka ise kaunist last. Selgitasin, et Vaim on muutunud ülinõudlikuks oma keha suhtes ja ei lõimu oma järjekordse kehaga kuna pole rahul oma välimusega. Ja ema ootused kinnitavad ja toetavad Vaimu ülinõudlikku suhtumist oma välimusse.
Kuna naine oli nii väsinud füüsilistest üleelamistest ja ootusest, siis ta oli kohe nõus korrigeerima oma taotlusi/ootusi – vabastas oma detailse ülinõudliku suhtumise lapse välimuse osas ja palus suhelda ka lapse Vaimuga sellel teemal. Umbes pool tundi läks aega kuni suutsime veenda Vaimu selles, et piisavalt kaunis terve keha on juba super tulemus ja toetab iga tema loomist eluteel.
 
Ohh – suur töö oli tehtud ja me ei teadnud veel kas see annab tulemuse. Aga – lausa imeline – poole aasta pärast kuulsin, et rasedus kestab ja – praeguseks on kaunis terve laps juba 2 aastane.
 
Õppetund – me oleme Loojad oma kehas, võime luua seda mida vajame/taotleme oma elus, aga mõnikord on meie loomine kasvõi osaliselt mitteteadlik ja piiratud. Seda näitab takerdunud realiseerumine – soovi mitte materialiseerumine. Siis tuleb soov üle vaadata ja vabastada liigsetest piirangutest.
 
 
*****
 
Tere,
jagan teiega oma kogemusi..
 
Vastuvõtus oli imetore avatud südamega lapseootel naine.
Tegelesime kõige vajalikuga ja nagu alati – vaatan tulevase emmega, kuidas tunneb ennast lapse Vaim (inimese Looja tasand – üliteadvus). Keskendusin lapse Vaimule ja mulle vaatas vastu tõsiselt häiritud – lausa pahane suur isiksus. Korraks lõi lausa tummaks. Kontrollisin uuesti – kas tõesti ikka selle lapse Puhas Vaim – jah!
Küsisin sõbralikult, et mis on see põhjus, mis nii tugevalt lapse Vaimule mõjus?? Vaim näitas, et ema ei ole suutnud ennast töö juures piisavalt kehtestada ja tema energiat kasutatakse ära – suurema osa vastutusest pannakse ema peale. Vaim oli tõsiselt häiritud ja kuna lapse keha on koos närvisüsteemiga juba suures osas välja arenenud (7s raseduse kuu) siis mõjub Vaimu seisund ka lapse kehale ja sealt edasi emale. Selgituseks – mida suurem on rasedus, seda rohkem on Vaim oma kehaga lõimunud ja mõjutab oma keha.
 
Andsin info edasi emale ja ema kinnitas, et tõesti – tööd on ülearu palju ja ta on tundnud töö juures temale mitteomaselt agressiivset tunnet – et tahaks kõik nurka visata ja lahkuda. Tavaliselt on see naine leplik ja sõbralik – väga vastutulelik inimene.
Praeguseks hetkeks oli olukord selline, et laps (Vaim) nõudis kiiret puhkust! Konkreetselt kohe!
Ema jaoks on loomulikult laps kõige olulisem ja ta võttis endale puhkuse – tubli!
 
Siit teile kogemus – kas te olete rase või mitte – palun kuulake oma Vaimu – sisetunnet või rasedana lisaks lapse Vaimu.
Kõige olulisem on see, et teie Vaim tahab siin maailmas edasi tegutseda ja ei plaani siit lahkumist kuna ei saa ennast üldse realiseerida. Seda kas teie Vaim on rahul tunnete te oma sisetundega – teie süda on rahul ja teid valdab sisemine õnnetunne. Rasedal naisel on tõeline väljakutse – arvestada tuleb kahe Vaimuga korraga – mõlemad peavad rahul olema ja ennast hästi tundma oma kehas.
Palun jälgige rohkem oma sisetunnet ja ärge laske sisemisel rahulolematusel suureks kasvada – kui inimese Vaim on mingil põhjusel tüdinenud, siis inimese Vaimu on päris raske ümber veenda et ta tahaks oma kehas edasi elada ja luua..
Kui Vaim tahab lahkuda oma praegusest elust, siis käivituvad erinevad protsessid inimese kehas ja elus, mis annavadki võimaluse Vaimul oma kehast lahkuda…
 
Tunnetage enda sees aegajalt –
kas te päriselt – tõeliselt –
naudite oma elu – tahate elada!?
 
Kõige olulisem küsimus elus!