10.juuni, 2010

Copisin Crystali kodukalt tema viimase postituse EluBlogisse. Sest see on väga oluline jutt. Mulle on tihti öeldud: “Mis sul viga hõisata, sa juba nii kaua uutes energiates ja mitu aastat transformeeritud!” Ma lihtsalt valin halamise asemel hõiskamise. See on valik. Ja ma teen seda täiesti teadlikult. Tunnen ju, mis mu elus kohe muutub, kui pöördun positiivsuse poole. Mitte kellelgi ei ole see ülejõukäiv. Seda on vaja lihtsalt praktiseerida ja teadlikult.

Kas te panite tähele Crystali jutus lauset- midagi on teistmoodi ja ma ei oska seda seletada. Kui tihti seda juhtub! Aga midagi ei olegi vaja analüüsida ega seletada, on vaja hakata tegutsema ja kohe. Muide, ka see on asi, mille saab selgeks praktiseerimise käigus. Tühja teooriaga siin enam eriti läbi ei löö. Oma elukorrusel ja -korrusest on vaja olla väga teadlik.

Oma korruse Valvurist, energiatest, maandumisradadest, uksekellast, külalistest jne. Kas lift töötab täna, kontrollige! Vaadake, mis teated postkastis on? Kuidas korraga lood on? Sisemine peegeldab välist ja väljaspool olev sisemist. Siin on ju kõik ainult su enda teha. Loo kord!

Jah, ma olen transformeeritud kaua, aga siiani tegelen aktiivselt ja igapäevaselt enda tagasitõmbamisega, oma energiate puhastamisega. Ma ei unusta seda ära.  Selle eest olen tänulik Crystalile, kes kahe aasta jooksul tugeva puhastuslausete vundamendi lõi.  Sellest sai harjumus.  Õnneks. Kui te näete ja kuulete ja loete, kuidas transformaatorid ise enda energiate eest hoolitsevad, oma kogemusi teiega jagavad, siis palun süüvige sellesse,  see on väga oluline. Sest loota, et oh, mis rõõm, ma olen nüüd kolm aastat transformeeritud ja minu elu puhastused on puhastatud…on ikka väga naiivne.

Järgmisele korrusele jõudes ootavad ees juba uued puhastused. Need võivad olla pisikesed, märkamatud või suured… Vahet pole. Ära unusta märksõnu- suhtumine, huumor ja valikuvabadus.

Vahel, kui tuleb halamiseisu, siis ümise: “Käärin käised ülesse, asun tööle kallale!”

Ma lähen nüüd söögimaja koristama!